اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : کرپ مرغ و اسفناج
کد خبر : ۱۲۲۸۸
تعداد بازدید : ۱۰۰
متن کامل خبر

کرپ اسفناج و مرغ یک پیش‌غذا یا در مواردی یک وعده شام یا ناهار سبک محسوب می‌شود که با رسپی‌های متنوعی پخته می‌شود؛ برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و مرحله به مرحله در ادامه با ما همراه باشید: مواد لازم آرد: سه‌چهارم لیوان آب: نصف لیوان شیر: نصف لیوان نمک: به مقدار لازم پودر سیر: به مقدار لازم روغن مایع: ۱ قاشق غذا خوری مواد میانی تخم‌مرغ: ۳ عدد فیله مرغ: ۲۰۰ گرم پودر پیاز و پودر سیر و نمک: به مقدار لازم اسفناج بخارپز شده: ۱ لیوان مواد لازم برای سس بشامل کره:۲۰ گرم آرد: ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل: به مقدار لازم شیر: ۱ لیوان طرز تهیه مرحله اول در ابتدای کار کرپ را تهیه می‌کنیم؛ ابتدا یک کاسه برمی‌داریم؛ تخم‌مرغ‌ها را درون آن می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا از لختگی درآید. پودر سیر و نمک هم به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. مرحله دوم آرد و شیر و آب و روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد کاملاً مخلوط شود؛ در این مرحله، تمام مواد را از صافی رد می‌کنیم تا کاملاً مایع یک‌دستی ایجاد شود. مرحله سوم یک تابه را برداشته و کف آن را کمی چرب می‌کنیم؛ سپس آن را روی حرارت قرار داده و اجازه می‌دهیم به خوبی داغ شود. وقتی که تابه به خوبی داغ شد، یک ملاقه از مایه کرپ را درون آن می‌ریزیم و به صورت یک‌دست در کف تابه پهن می‌کنیم تا یک‌دست و نازک شود. مرحله چهارم وقتی روی کرپ شروع به حباب زدن کرد و کناره‌های آن سفت شد، کرپ را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ می‌کنیم؛ کرپ‌ها را سرخ کرده و درون یک ظرف می‌چینیم. وقتی که تمام مواد کرپ تمام شد، مواد داخل کرپ‌ها را تهیه می‌کنیم. مرحله پنجم برای تهیه مواد میانی، فیله مرغ را ریز می‌کنیم؛ پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل را روی آن می‌ریزیم و مزه‌دار می‌کنیم. اسفناج‌ها را شسته و بخارپز می‌کنیم و وقتی که اسفناج‌ها پخته شد، آنها را کمی ریز کرده و کنار می‌گذاریم. مرحله ششم یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود؛ سپس مرغ‌ها را درون روغن تفت می‌دهیم. وقتی که مرغ‌ها پخته و تفت داده شد، اسفناج‌ها را هم اضافه کرده و با مرغ‌ها تفت می‌دهیم و سپس کنار می‌گذاریم. مرحله هفتم حال به تهیه سس بشامل می‌پردازیم؛ برای این کار یک قابلمه برداشته و کره را درون آن می‌اندازیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود؛ آرد را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا خامی آرد گرفته شود. مرحله هشتم سپس شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا سس غلیظ شود. در آخر نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم؛ سس را از روی حرارت برمی‌داریم. یک قالب مناسب فر برداشته و مقداری از سس بشامل را کف آن می‌ریزیم. مرحله نهم روی کرپ‌ها را کمی سس زده و از مخلوط مرغ و اسفناج روی آن می‌ریزیم و کرپ را به صورت بقچه می‌بندیم و درون قالب روی سس‌ها قرار می‌دهیم؛ تمام کرپ‌ها را به این صورت آماده می‌کنیم و کنار هم درون قالب می‌چینیم. مرحله دهم در آخر باقی‌مانده سس بشامل را روی تمام کرپ‌ها ریخته و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. در نهایت چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی کرپ طلایی شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.