اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
عدس پلو با سبزی
متن کامل خبر
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 80 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت: 300 گرم
عدس: 1 لیوان
برنج: 3 لیوان
گردو سائیده: 2 قاشق غذاخوری
سبزی پلویی خشک: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل: مقدار لازم
عدس پلو با سبزی کمی شبیه به سبزی پلو است اما در آن از عدس استفاده میشود، یعنی در واقع ترکیبی است از عدس پلو و سبزی پلو.
طرز تهیه
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گردوی سائیده شده را به گوشت اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید. 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب گوشت کشیده شود.
عدس را از شب قبل خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. همزمان عدس را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید عدس و برنج با هم بجوشند.
پس از اینکه برنج نرم شد مخلوط عدس و برنج را آبکشی کنید (برنج باید به اندازهای بپزد که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد، عدس خیس خورده به همراه برنج پخته و نرم خواهد شد).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید. مقداری برنج و عدس داخل قابلمه بریزید و روی آن مقداری از مایه گوشتی و مقداری سبزی خشک بریزید. به همین صورت قابلمه را پر کنید و در نهایت با برنج روی مواد را بپوشانید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را با چند قاشق روغن یا کره ذوب شده مخلوط کنید و روی برنج بدهید. حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی دم بکشد. سپس عدس پلو با سبزی را در ظرف بکشید و سرو کنید.