اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : کیک شکلاتی پرتقالی
کد خبر : ۵۶۵۹
تعداد بازدید : ۱۶۲
متن کامل خبر

کیک شکلاتی پرتقالی، یکی از کیک‌های خوشمزه و فوق‌العاده‌ای است که بافت سبک و اسفنجی دارد و عطر و بوی این کیک پرطرفدار، بی‌نظیر است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی پرتقالی در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم آرد: دو و نیم لیوان آب پرتقال:۱ لیوان پوست پرتقال:۱ عدد شکر:۱ لیوان تخم‌مرغ:۳ عدد روغن گیاهی( روغن آفتاب‌گردان):۱ لیوان وانیل: به مقدار کافی بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری شیر: به مقدار لازم آب لیمو: یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای قسمت شکلاتی پودر کاکائو:۱ قاشق غذا خوری آب پرتقال:۲ قاشق غذاخوری شکلات چیپسی: به مقدار لازم طرز تهیه مرحله اول برای تهیه کیک شکلاتی پرتقالی ابتدا تخم‌مرغ‌ها را که از قبل به دمای محیط رسانده‌اید را در یک ظرف مناسب و با همزن برقی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها زیاد شود. مرحله دوم حالا شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط کشدار و کرم رنگ شود، بعد وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملاً مواد با هم ترکیب شده و بافت نرمی پیدا کنند. مرحله سوم سپس روغن گیاهی مثل روغن آفتاب‌گردان را به ترکیب اضافه کنید و کمی هم بزنید، بعد آب یک یا دو پرتقال را بگیرید و به اندازه یک لیوان به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید. نکته: می‌توانید به دلخواه خودتان از ترکیب آب پرتقال و شیر استفاده کنید. مرحله چهارم حالا یک پرتقال را تمیز بشویید و خشک کنید و پوست نارنجی آن را با یک رنده ریز به طوری که به قسمت سفید پوست نرسد، رنده کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید. نکته: قسمت سفید پوست پرتقال، کیک را تلخ می‌کند. مرحله پنجم سپس آرد را الک کنید و بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و برای این ‌که آرد گلوله نشود دوباره با هم الک کنید تا بافت آرد سبک و یکدست شود. مرحله ششم حالا آرد را در چند مرحله و کم‌کم به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن دستی و در یک جهت با هم مخلوط کنید تا خمیر به غلظت مناسب برسد و بافت آن یکدست شود. مرحله هفتم بعد آب یک لیموی تازه را بگیرید و به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید، در این مرحله از همزن دستی استفاده کنید و فقط به اندازه‌ای که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید. مرحله هشتم قالب کیک را با مارگارین یا کره در دمای محیط چرب کنید و کمی آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بیاندازید و در یکی از طبقه‌های پایین یخچال بگذارید تا ۱۵ دقیقه بماند. مرحله نهم در این فاصله خمیر کیک را دو قسمت کنید و به یکی از قسمت‌ها ۱ قاشق پودر کاکائو و ۲ قاشق آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید تا بافت خمیر کاملاً یکدست شود. مرحله دهم حالا قالب را از یخچال دربیاورید و ابتدا قسمت ساده خمیر را در قالب بریزید و بعد قسمت شکلاتی را روی آن بریزید و مقداری شکلات چیپسی یا قطره‌ای را روی آن بپاشید. مرحله یازدهم حالا قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک کاملاً پخته شود. نکته: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. مرحله دوازدهم بعد از این مدت در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید اگر خمیر کیک به سیخ نچسبید، آماده است، کیک را از فر دربیاورید و فرصت دهید تا خنک شود. مرحله سیزدهم در آخر کیک شکلاتی پرتقالی آماده شده را در ظرف مناسب قرار دهید و برش دهید و با شکلات ذوب شده و برش‌های پرتقال تزئین کنید و به عنوان عصرانه همراه با چای سرو کنید.