اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
خشک کردن سیب و تمام آنچه لازم است بدانید
متن کامل خبر
مدت زمان خشک شدن سیب در ماکروفر
وقتی سیبها حالت چروکیده پیدا کردند، زمان خارج کردن آنها از ماکروفر است.
خشک کردن سیب درختی با فر
برای خشک کردن سیب در فر بهروش زیر عمل کنید:
ابتدا سیبها را بشویید.
با چاقو سیبها را پوست بکنید.
هسته سیبها را جدا کنید.
سیبها را بهصورت حلقهحلقه یا تکههای نازک برش بزنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن، ده دقیقه برشهای سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آبلیمو قرار دهید.
درجه فر را روی 54 الی 71 درجه سانتیگراد قرار دهید و صبر کنید تا فر گرم شود.
یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و برشهای سیبها را با فاصله از یکدیگر روی آن بچینید.
برای جلوگیری از جمع نشدن سیبها در فر، یک توری گرد مخصوص پیتزا یا یک لاینر سیلیکونی روی آنها قرار دهید.
هر دو ساعت یکبار، سیبها را بررسی و آنها را پشت و رو کنید تا سمت دیگر نیز خشک شود.
مدت زمان خشک شدن سیب در فر
استفاده از فر یک روش سریع و آسان برای خشک شدن سیب است. در صورت استفاده از این روش، به 6 ساعت زمان نیاز خواهید داشت.
طرز تهیه سیب خشک دارچینی
برای تهیه سیب خشک دارچینی یا با هر طعم و مزهای بهروش زیر عمل کنید:
ابتدا سیبها را بشویید و قسمتهای لکهدار را جدا کنید.
پوست سیبها را بگیرید.
در صورت تمایل، هسته سیب را جدا کنید.
سیبها را بهصورت حلقهحلقه یا تکههای نازک برش بزنید.
برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن میوهها، قبل از خشک کردن آنها را بهمدت 10 دقیقه در محلول آبلیمو و آب خیس و سپس آنها را آبکش و بعد با یک پارچه تمیز و بدون پرز، خشک کنید.
قبل از خشک کردن سیب، میتوانید مقداری ادویه مانند جوزبویا، دارچین و فلفل شیرین روی سیبها بپاشید.
سپس با هر روشی که میتوانید اجازه دهید که برشهای سیب خشک شوند.
خشک کردن سیب برای دمنوش و طرز تهیه دمنوش سیب
سیبهایی که با هر روشی خشک کردهاید، را درون یک تابه مناسب بریزید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا سیبها کمی قهوهای شوند.
تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سیبها خنک شوند.
سپس مقداری از سیبها را درون قوری ریخته و مقداری آب جوش به آن بیافزایید.
قوری را روی سماور بگذارید تا دمنوش کاملاً دم بکشد.
پس از گذشت 30 دقیقه، دمنوش سیب را درون لیوان ریخته و سرو کنید.
نگهداری از سیبهای خشک شده
سیبهای خشک را در شیشه یا ظرفهای پلاستیکی دردار بریزید و در یک مکان خشک و خنک، نگهداری نمایید.
بهتر است برای اطمینان از خشک شدن سیبها در ظرف را بهمدت 3 تا 4 روز باز بگذارید.
ماندگاری سیبهای خشک شده 9 الی 12 ماه است.
نکات مهم برای بهتر شدن سیب خشک شده
میتوانید سیب را با پوست خشک کنید اما بهتر است سیبها را بدون دانه و پوست خشک نمایید.
فقط از سیبهای رسیده و بدون لک استفاده کنید.
بهتر است برشهای سیب نازک باشد تا زودتر خشک شوند.
سعی کنید برشهای سیب یکی نازک و یکی ضخیم نباشد زیرا نازکها زودتر خشک شده و ضخیمها خیس میمانند.
سیبها را برای خشک شدن با فاصله چیده و روی هم انباشته نکنید، زیرا جریان هوا باید در لابهلای میوهها بهخوبی حرکت نماید. تا زمان خشک شدن، چند بار سیبها را زیر و رو کنید.
کم شدن حجم میوههای خشک شده، نشان دهنده خشک نشدن کامل سیب است.
می توانید بعد از خشک شدن سیب، آنها را داخل کیسه فریزر بریزید و بهمدت 48 ساعت در فریزر قرار دهید تا باکتریهای آن از بین بروند.
برای جلوگیری از کپکزدن، سیبهای خشک را داخل یخچال نگهداری کنید.