[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک ژله‌ای، روزنامه شیراز نوین

کیک ژله‌‌ای یکی از انواع کیک‌های خوش‌مزه و فوق‌العاده کافی‌شاپی است که یک دسر مناسب برای پذیرایی یا به‌عنوان یک میان وعده به راحتی آماده می‌شود. برای آشنایی با روش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ژله‌ای در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: یک‌دوم پیمانه
شیر یا آب‌میوه: یک‌دوم پیمانه
روغن مایع: یک‌دوم پیمانه
بیکینگ‌پودر:    یک قاشق مرباخوری سرپر
وانیل شکری: یک قاشق چای‌خوری
پودر ژله دلخواه: یک‌دوم بسته
مواد لازم برای تهیه ژله روی کیک
خامه صبحانه:     ۱ پاکت
ژله: ۱ بسته و یک دوم بسته
آب: به مقدار لازم

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کیک ژله‌ای خوش‌مزه در مرحله اول آرد را الک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و ۲ بار دیگر الک کنید تا آرد کاملاً یکدست شود، می‌توانید مقدار خیلی کم هم نمک اضافه کنید.
 مرحله دوم
سپس در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها را ریخته، وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن به مدت ۲ دقیقه خوب بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند.
 مرحله سوم
در حین هم زدن، شکر را کم‌‌کم به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و به وسیله همزن ۷ دقیقه مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا حجم مواد چند برابر شده و رنگ‌شان کرمی ‌روشن شود.
 مرحله چهارم
حالا روغن مایع را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید و بعد از آن شیر را هم روی مواد ریخته و به وسیله همزن خوب با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست و کش‌دار شود.
 مرحله پنجم
در ‌این مرحله آرد و پودر ژله را به طور متناوب و در ۳ مرحله به ترکیب اضافه و در یک جهت همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر یکدست و غلیظ شود.
 مرحله ششم
کف ظرف پیرکس مستطیلی شکل یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید، بعد کاغذ روغنی را کف ظرف بیاندازید و مواد کیک را روی آن بریزید.
 مرحله هفتم
حالا قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده در طبقه وسط قرار دهید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود.
 مرحله هشتم
سپس یک سیخ چوبی یا یک چاقو را در کیک فرو کنید، اگر مواد خمیر به سیخ نچسبید، کیک آماده است، حالا کیک را از فر دربیاورید و بگذارید تا خنک شود.
نکته: کیک نباید آن قدر درون فر بماند که رنگ سطح آن تیره شود، چون کف آن می‌سوزد.
 مرحله نهم
در‌ این مرحله برای درست کردن مواد روی کیک خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی ۷ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد و سپس در یخچال قرار دهید تا کمی ‌ببندد.
 مرحله دهم
در یک ظرف دیگر یک بسته ژله با طعم دلخواه را با یک و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید، وقتی که خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ترکیب یکدست شود.
 مرحله یازدهم
حالا در کف یک ظرف پیرکس دیواره بلند، نایلون بیاندازید طوری که لبه‌های آن از ظرف بیرون باشد و بعد بتوانید کیک را راحت از ظرف خارج کنید.
 مرحله دوازدهم
کناره‌های کیک را برش دهید تا صاف شود و با یک برش افقی کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت را داخل ظرف قرار دهید و با خامه ژله‌ای فیلینگ کنید.
 مرحله سیزدهم
سپس قسمت دیگر را روی آن قرار دهید و مابقی خامه ژله‌ای را روی کیک ریخته و کاملاً صاف کنید، با تکه‌های میوه تزئین کنید، ظرف را در یخچال قرار دهید تا خامه ژله‌ای کاملاً ببندد.
 مرحله چهاردهم
بعد از آن، نصف بسته پودر ژله را در یک ظرف با نصف لیوان آب جوش ترکیب کنید و بعد به آن نصف لیوان آب سرد اضافه کنید و آرام روی خامه ژله‌ای بریزید تا به شکل ابر و بادی شود.
 مرحله پانزدهم
می‌توانید ژله را بیشتر درست کنید تا روی خامه ژله‌ای به قطر نیم سانت قرار بگیرد، بعد دوباره در یخچال بگذارید تا خنک شود و ژله خوب بگیرد. درآخر کیک ژله‌ای آماده شده را به آرامی ‌از قالب خارج کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و به همراه چای سرو کنید. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی