[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۸۳
  • دوره جدید

کیک هویج برزیلی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12نفر
آرد سفید: 2 و یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: 1قاشق غذاخوری
نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: 1پیمانه
شکر: 2پیمانه
تخم مرغ: 4عدد
هویج حلقه شده: 1 و دو سوم پیمانه
برای روکش کیک
شیر پرچرب: 1پیمانه
شکلات تخته‌ای تلخ: 100گرم
عسل: 2قاشق غذاخوری
کره: 1قاشق غذاخوری
 
کیک هویج برزیلی کیکی سالم و خوشمزه است با بافتی نرم و فوق‌العاده که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه پوشانده می‌شود. ترکیب شکلات با کیک هویج طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. تهیه کیک هویج برزیلی نسبتاً ساده و سرراست است و فقط احتیاج به مخلوط‌کن دارد. باید هویج همراه با تخم‌مرغ و روغن داخل مخلوط‌کن زده شود تا به صورت مایع غلیظی دربیاید. سپس مواد خشک اضافه می‌شوند و بعد کیک در فر پخته می شود. 
سس شکلاتی هم نکته بخصوصی ندارد. فقط قبل از پوشاندن کیک با سس لازم است هر دو قدری خنک شوند. کیک هویج برزیلی همراه با شیر یا چای می‌تواند صبحانه یا عصرانه‌ای عالی باشد.
 
طرز تهیه
 ابتدا فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب فر بزرگی (حدود ۲۰ در ۳۰سانتی‌متر) را نیز چرب کنید و کمی آرد کف آن بپاشید.
آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر یکی دو بار الک کنید. روغن، تخم‌مرغ و هویج را داخل مخلوط‌کن بریزید. بعد از ۳۰ثانیه مخلوط‌کن را خاموش کنید و دیواره‌های پارچ را پاک کنید. مجدداً مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کرم مانند یکدستی حاصل شود. شکر را اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید تا مخلوط شود. سپس مایع را داخل کاسه بزرگی بریزید.
مخلوط آرد را کم‌کم روی مایع بریزید و هم بزنید تا خوب با هم میکس شوند. سپس مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.
حدود ۴۰دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا کیک پخته شود. برای اطمینان از پخته بودن کیک یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک هویج شما آماده است. بگذارید ۱ساعت کیک در دمای اتاق خنک شود.
برای تهیه روکش شکلاتی کیک، ابتدا شکلات را خرد کنید و در قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید. سپس شیر، عسل و کره را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا مایع به جوش بیاید. در این مدت مرتب آن را هم بزنید. وقتی جوش آمد، شعله را کم کنید و بگذارید مایع یکدست و غلیظ شود. حجم مخلوط باید کمی بیشتر از ۱پیمانه شود (حدود ۱۰دقیقه). 
حال سس شکلات را داخل کاسه استیلی بریزید. در ظرف بزرگتری آب یخ بریزید. کاسه شکلات را حدود ۵دقیقه داخل آب یخ بگذارید و کمی هم بزنید تا سس خنک شود.
سس شکلات را روی کیک بریزید و سطح آن را با پالت یا پشت قاشق صاف کنید. کیک هویج برزیلی را برش بزنید و سرو نمایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی