معجون جادویی پاکسازی کبد با سیر، روزنامه شیراز نوین
مصرف سیر فواید بسیار زیادی دارد که تنها یکی از آنها پاکسازی کبد میباشد. البته که نحوه مصرف سیر برای پاکسازی کبد نیز بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش نمناک، کبد از اندامهای مهم در بدن است که از ورود مواد سمی به بدن جلوگیری نموده و مسئول تصفیه هر مادهای میباشد که در رگهای خونی وجود دارد.
در طب سنتی برای پاکسازی کبد از سموم، مواد غذایی و گیاهان دارویی مختلفی توصیه میشود که یکی از آنها سیر است. سیر حاوی ترکیبات متعدد مانند ترکیب سلفوری به نام آلین یا آلیسین، آرژنین، سلنیوم، ویتامین C و ویتامین B6 است و در حفظ سلامت کبد و پاکسازی آن نقش مهمی ایفا میکند. در این مطلب نحوه استفاده از سیر برای پاکسازی کبد را
آوردهایم.
خواص سیر برای کبد
سیر مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل میکند تا با سرطان کبد مبارزه کند.
سیر، تجمع کلسترول و چربی در کبد را کاهش میدهد.
جلوگیری از پرفشاری ورید باب یکی دیگر از خواص سیر برای کبد است. سیر دارای آرژنین، یک اسید آمینه مهم است که باعث میشود رگهای کبد در وضعیت آرامی باشند و خون در کبد در سطح طبیعی باقی بماند.
مصرف سیر به دلیل وجود آلیسین، سلنیوم و ویتامین C میتواند به سمزدایی کمک کند و در برابر سموم از کبد محافظت کند.
سیر حاوی ویتامین B6 است که میتواند سطح هوموسیستئین در بدن را پایین بیاورد و از التهاب کبد و بیماری هپاتیت جلوگیری
کند.
چگونگی نحوه مصرف سیر برای پاکسازی کبد
برای پاکسازی کبد از سموم مختلف میتوان سیر را به روشهای زیر استفاده نمود:
مصرف سیر خام به صورت ناشتا
برای کاهش کلسترول بد و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب، صبح و ناشتا یک حبه سیر را به ابعاد کوچک تقسیم کنید و در انتهای زبان قرار دهید و بعد از آن دو لیوان آب بنوشید تا امکان بوی بد آن از بین رود.
پاکسازی کبد با مصرف معجون سیر و لیمو
معجون سیر و لیمو یکی از معجزهآساترین عصارهها برای رفع بیماری و از بین بردن چربیها و کلسترول و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب است. برای تهیه مصرف معجون سیر و لیمو، 30 حبه سیر را همراه 5 عدد لیموترش همراه با پوست بدون هسته و یک لیتر آب داخل یک مخلوطکن قرار دهید تا کاملاً با هم ترکیب شوند؛ سپس محتویات مخلوطشده را بجوشانید. برای جدا کردن عصاره مواد میکسشده از یک پارچه نازک استفاده کنید و عصاره را داخل ظرفی دربسته ریخته و در یخچال از آن نگهداری کنید.
قبل یا بعد از وعده غذایی تا 3 هفته روزی یک استکان از آن میل کنید. برای اثرگذاری بهتر، میتوانید به مدت سه هفته این عصاره را ناشتا میل کنید.
بعد از سه هفته به بدن خود 8 روز استراحت دهید، سپس دوباره این کار را انجام دهید تا نتیجه مطلوب را به دست آورید.
پاکسازی کبد با عصاره سیر، لیمو و جعفری
عصاره سیر، لیمو و جعفری معجونی بینظیر برای پاکسازی کبد است. برای تهیه عصاره سیر، لیمو و جعفری، 30 حبه سیر، 5 عدد لیموی شیرازی بزرگ، 200 گرم جعفری پاک کرده و یک لیتر آب نیاز دارید.
سیرها را پوست گرفته و بشویید. سپس جعفری را پس از پاک کردن، تمیز بشویید و ساطوری کنید.
لیموها را بشویید، آنها را به دو نیم تقسیم کنید و دانههای آن را خارج کنید.
سیر، جعفری و لیمو را در مخلوطکن ریخته و اجازه دهید تا کاملاً له شوند.
مواد را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از جوش آمدن حرارت را خاموش کنید.
پس از خنک شدن معجون آن را از صافی عبور دهید و در ظرف شیشهای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
5 روز و هر روز یک استکان با معده خالی از این معجون مصرف شود. ( با مشورت پزشک یا متخصص طب سنتی)
بین هر دو دوره باید ده روز استفاده کنید و بهتر است این معجون را یک بار در سال به مدت ده روز (یعنی دو تا 5 روز) استفاده کنید.
نکات مهم
تحمل سیر خام برای افرادی که بیماری گوارشی دارند، سخت میباشد.
سیر و لیمو ترش هم خواصی دارند که فشار را پایین میآورند. پس این معجون برای افرادی که دارای فشار پایین هستند، توصیه نمیشود.
برای سلامت کبد، روزانه حداقل چهار حبه سیر در غذاهایتان بریزید و مصرف کنید.
هیچیک از نسخههای تجویرشده را بدون مشورت با پزشک معالج خود، بهخصوص اگر بیماری خاصی دارید، استفاده
نکنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین