[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۳۰
  • دوره جدید

ساندویچ پاکتی فلافل برگر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
نخود: 400گرم
سیر خرد شده: دلخواه
جعفری خرد شده: به مقدار کافی
پودر زیره سبز: 1قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: 1/2قاشق چای‌خوری
آرد سفید: 2قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان: 2قاشق غذاخوری
نان پیتای پاکتی: 4عدد
پیاز قرمز کوچک خلال شده: 1عدد
 
این برگر سالم و خوشمزه کاملاً گیاهی است و همراه با سالاد سبزیجات و سس‌های متنوع، می‌تواند یک وعده غذایی هیجان‌انگیز و تازه باشد. نان پیتای پاکتی که نوعی نان عربی است با طعم فلافل تناسب دارد و شکل گرد و پاکتی آن، برای تهیه ساندویچ بسیار مناسب است.
 
طرز تهیه 
نخودها را پاک کنید و با آب به خوبی بشویید. سپس آنها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و همراه با پیاز، سیر، جعفری، پودر چیلی، زیره، آرد و کمی نمک داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید. آن قدر هم بزنید تا مواد نرم و تقریباً یکدست شوند.
روغن را در یک تابه نچسب داغ کنید. خمیر تهیه شده را به شکل برگرهای قطور درآورید و هر طرف از آنها را به مدت 3دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. 
 برگرها را در نان پیتای پاکتی قرار دهید و همراه با سالاد سبزیجات مورد علاقه خود، سس کچاپ و سس تند سرو کنید.
 
نکته 
می‌توانید نان پیتا را قبل از مصرف در تست بگذارید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی