[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۹
  • دوره جدید

هر روز آجیل بخورید تا کمتر افسرده شوید، روزنامه شیراز نوین

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن روزانه یک مشت آجیل با کاهش ۱۷ درصدی خطر افسردگی مرتبط است. به گزارش خبرنگار مهر به‌نقل از مدیکال نیوز، آجیل حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می‌تواند به خاطر داشتن خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی با بهبود سلامت روان مرتبط باشد.مطالعات متعدد تأثیر رژیم غذایی بر خلق و خو را نشان می‌دهد. تغییرات سبک زندگی برای کمک به فرد برای مدیریت افسردگی شامل عدم مصرف الکل، افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات، خواب کافی و ورزش منظم است. محققان داده‌های پایگاه داده از اطلاعات سلامت تقریباً نیم میلیون شهروند بریتانیا را تجزیه و تحلیل کردند. آنها داده‌های بیش از ۱۳۰۰۰ فرد میانسال و مسن را با میانگین سنی ۵۸ سال بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰ بررسی کردند. به شرکت‌کنندگان پرسش‌نامه‌هایی برای اندازه گیری مصرف آجیل داده شد و در طول مطالعه، علائم افسردگی یا مصرف داروهای ضدافسردگی مورد توجه قرار گرفت. کسانی که شرکت کردند در ابتدای مطالعه افسردگی را گزارش نکردند.نتایج نشان داد که افراد میانسال و مسن‌تر که روزانه ۳۰ گرم آجیل(بادام، گردو، بادام هندی، فندق، پسته و آجیل برزیلی) مصرف می‌کردند، احتمال کمتری برای مصرف داروهای ضدافسردگی یا افسردگی داشتند. به گفته محققان، آجیل سرشار از اسیدهای آمینه است که ممکن است برای تنظیم خلق و خو مفید باشد. این اسیدهای آمینه شامل آرژنین، گلوتامین، سرین و تریپتوفان است و سطوح پایین این اسیدهای آمینه با افسردگی مرتبط است. آجیل همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی از جمله ویتامین E و اسیدهای چرب امگا ۳ است.محققان می‌گویند این مواد مغذی از التهاب در سراسر بدن، از جمله مغز جلوگیری می‌کنند. محققان بر این باورند که التهاب در مغز عامل بسیاری از بیماری‌ها مانند زوال عقل و افسردگی است.
 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی