[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۱
  • دوره جدید

استفاده از غذاهای سالم به ویژه غذاهای بومی و محلی در شیراز ترویج یابد، روزنامه شیراز نوین

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز برگزاری نخستین جشنواره اجتماعی و گردشگری غذا و سلامت در مرکز شیرازشناسی را ترویج استفاده از غذاهای سالم به ویژه غذاهای بومی و محلی و همچنین کاهش استفاده از فست فودها عنوان کرد.
به گزارش اداره ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، احمد همتی در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: ترویج استفاده از غذاهای سالم به ویژه غذاهای بومی و محلی و همچنین کاهش مصرف فست فودها از مهمترین اهداف این جشنواره بود که در دو بخش اصلی و جنبی برگزار شد.
وی با بیان اینکه بخش اصلی جشنواره شامل برگزاری جشنواره خوراک و غذا بود، افزود: در بخش جنبی نیز نمایشگاه محصولات سالم از انواع غذاها و خوراک‌های بومی و محلی، اجرای کارگاه‌های آموزشی همراه با پخت غذای سالم، اصلاح الگوی تغذیه و سبک زندگی و تغذیه و... برگزار شد.
معاون فرهنگی شهردار شیراز با اشاره به اینکه نحوه غذا خوردن، کیفیت غذا و نوع غذا در جامعه امروز به یکی از مشکلات اجتماعی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی و آگاهی عموم شهروندان در موضوع سلامت، پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و مصرف کمتر قند، نمک و چربی، آموزش‌های همگانی در شاخص‌های سلامت اجتماعی، اصلاح الگوی غذایی و بهبود کیفیت غذایی، آشنایی شهروندان با غذاهای سالم و حفظ و ارتقای سلامت شهری و شهروندان از مهمترین اهداف این جشنواره بوده است.
همتی تصریح کرد: اجرای کارگاه‌های آموزشی، برپایی نمایشگاه‌ محصولات غذایی سالم شامل نزدیک به 30غرفه، مسابقه پخت غذای سالم با شرکت بیش از 50نفر و معرفی محصولات غذایی سالم از جمله محورهای نخستین جشنواره اجتماعی و گردشگری غذا و سلامت بود. وی درباره مسابقه پخت غذای سالم عنوان کرد: افراد متقاضی برای شرکت در این بخش، ثبت نام و نوع غذای خود را مشخص کردند و مواد مورد استفاده از نظر سلامت توسط کارشناسان خبره ارزیابی و پس از تایید در روز مسابقه شرکت داده شد و داوران خبره از بین شرکت کنندگان نسبت به انتخاب و معرفی 6نفر از نفرات برتر اقدام کردند. معاون فرهنگی شهردار شیراز افزود: تندیس جشنواره و لوح تقدیر به نفرات برتر مسابقه پخت غذای سالم همراه با جایزه نقدی، تندیس جشنواره و لوح تقدیر با اساتید مدعو کشوری و استانی به همراه هدایای نقدی، لوح تقدیر به تمامی نفرات شرکت کننده در مسابقه و لوح تقدیر و تندیس جشنواره به دستگاه‌های همکار مجری طرح از جمله سمن‌ها که مشارکت بسیار خوبی داشتند، اهدا شد. همتی بیان کرد: پس از جشنواره از غذاهای شرکت داده شده در مسابقه کتابی تحت عنوان جشنواره خوراک و سلامت سال 96 تهیه و عرضه می‌شود.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز عنوان کرد: 6نفر از اساتید حوزه تغذیه و طب سنتی و گیاهان دارویی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همچنین از تهران در این برنامه حضور یافتند و جلسات پرسش و پاسخ با استقبال بسیار خوب مردم برگزار شد. به گفته وی برای برگزاری مستمر و به صورت فصلی و در فواصل کوتاه‌تر این جشنواره در شیراز برنامه‌ریزی می‌شود. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی