ته تلخ این میوه سرشار از فایده بوده است و ما نمیدانستیم، روزنامه شیراز نوین
به گزارش صد آنلاین، قطعاً همه ما به هنگام خوردن خیار، وقتی به قسمت انتهایی و تلخ آن میرسیم، باقیمانده خیار را دور میاندازیم؛ این کار به ضرر شماست. ته تلخ خیار را هم با سعی و تلاش بخورید و آن را دور نیندازید. میپرسید چرا؟
دکتر سید مهدی میرغضنفری، متخصص طب سنتی در این خصوص میگوید: اگر مزه تلخ ته خیار را دوست ندارید آن را با نمک یا خرما میل کنید تا طبع سرد خیار با مزاج گرم نمک و خرما خنثی شود؛ در این صورت هضم آن نیز آسان می شود و سریعتر معده را ترک میکند. او ادامه میدهد: مزاج خیار سرد و تر است، اما ته خیار که طعمی تلخ دارد، مزاجی گرم دارد و به همین دلیل خوردن همزمان آن حین مصرف خیار باعث تعدیل طبع این میوه میشود.
مصلح خیار
عسل و ادویههایی چون سیاهدانه، زنیان یا نعناع از جمله مصلحاتی هستند که مصرف آن همراه با خیار مفید دانسته شده است.
فواید خیار
مصرف خیار به خصوص در روزهای گرم تابستان برای تسکین حرارت کبد، خون، التهابات بدن، التیام زردی و یرقان مفید است و صفرابر خوبی محسوب میشود.
به گرممزاجان، مصرف روزانه خیار همراه با چند قطره آبلیمو جهت کاهش تشنگی و رفع عطش توصیه میشود.
خیار تا حدودی مُدر(ادرار آور) است و به دفع حرارت از کلیهها و سموم بدن کمک میکند؛ ضمن اینکه از تکههای خیار یا خیار رندهشده، میتوان در شربتها استفاده کرد تا باعث خنک شدن مزاج شربت شود.
فواید مصرف موضعی خیار برای پوستهای خشک
میتوان خیار را لایهلایه کرد و روی پوست قرار داد؛ این کار برای پوستهای خشک، ملتهب و داغ و مبتلا به اگزما مخصوصاً در افراد گرممزاج در مکانهای گرم و خشک بسیار توصیه میشود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین