[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۲
  • دوره جدید

طرز تهیه کرپ مرغ، روزنامه شیراز نوین

کرپ مرغ از غذاهای شیک و خوش‌مزه بین‌المللی است که برای پیش‌غذا در مجالس نیز مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ مرغ در ادامه با ما همراه باشید:
 
 مواد لازم برای ۴ نفر
شیر: ۱ لیوان
آرد: یک‌و‌نیم لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
خمیرمایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای مواد میانی
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه:۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای(اختیاری):به مقدار کافی
پنیر پیتزا: به مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبه:به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کرپ مرغ خوش‌مزه ابتدای کار تخم‌مرغ را به همراه شکر و نمک درون یک ظرف مناسب اضافه می‌کنیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می‌زنیم تا بافت تخم‌مرغ از لختگی خارج شده و مواد ترکیب و یک‌دست شود.
 مرحله دوم
حالا شیر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و مجدداً با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. در ادامه خمیرمایه را به مخلوط تخم‌مرغ و شیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خمیرمایه مخلوط شود.
 مرحله سوم
در این مرحله آرد را درون الک می‌ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می‌کنیم. حالا آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم تا بافت مایه کرپ یک‌دست شود، سپس اجازه می‌دهیم مایه کرپ به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.
 مرحله چهارم
حالا مواد میانی کرپ را آماده می‌کنیم؛ برای این منظور ابتدا سینه مرغ را به صورت ریز خرد می‌کنیم و در ادامه قارچ را می‌شوییم و به صورت دلخواه خرد می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.
 مرحله پنجم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می‌ریزیم، سپس اجازه می‌دهیم روغن مایع گرم شود. اکنون تکه‌های گوشت مرغ را درون تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا گوشت مرغ تغییر رنگ بدهد، سپس قارچ را اضافه می‌کنیم.
 مرحله ششم
حالا نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه را به مخلوط مواد میانی اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. در ادامه زمانی که گوشت مرغ کاملاً پخته شد خامه صبحانه را اضافه می‌کنیم.
 مرحله هفتم
در این مرحله مواد میانی را مخلوط می‌کنیم و به محض جوش آمدن خامه حرارت را خاموش می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم کاملاً خنک شود، سپس پس از گذشت ۲۰ دقیقه مایه کرپ را از یخچال خارج می‌کنیم.
 مرحله هشتم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می‌دهیم تابه کاملاً گرم شود. در ادامه یک ملاقه از مایه کرپ درون تابه داغ می‌ریزیم و زمانی که روی کرپ حباب‌های ریزی ایجاد شد کرپ را از تابه خارج می‌کنیم.
 مرحله نهم
توجه داشته باشید فقط یک طرف کرپ‌ها را سرخ کنید؛ در ادامه به همین ترتیب کرپ‌ها را سرخ می‌کنیم تا مایه کرپ تمام شود. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار مداده و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود.
 مرحله دهم
در این مرحله کرپ‌ها را روی سطح کار قرار می‌دهیم، سپس مواد میانی را روی طرف سرخ‌نشده کرپ می‌ریزیم و روی مواد میانی را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم. در ادامه اطراف کرپ را به صورت مثلثی تا می‌کنیم تا مواد میانی درون کرپ فیکس شوند.
 مرحله یازدهم
حالا سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می‌کنیم، سپس کرپ‌ها را درون سینی فر قرار می‌دهیم؛ در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم کرپ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر پیتزا آب شود.
 مرحله دوازدهم
در نهایت پس از گذشت این زمان گریل را روشن می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم کرپ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه گریل شده تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوش‌رنگ شود. در آخر هم کرپ مرغ را با لیموترش تازه سرو می‌کنیم.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی