گوشت و بادمجان، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 4نفر
بادمجان: 900گرم
روغن زیتون: 3قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 1عدد
گوشت چرخکرده: 450گرم
گوجه خرد شده: 450گرم
جعفری خشک: 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: 2عدد
شیر: 1قاشق غذاخوری
گوشت و بادمجان یکی از غذاهای ساده، سالم و خوشمزهای است که میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید و هزینه چندانی هم ندارد. این خوراک از سه لایه بادمجان و دو لایه سس گوشت تهیه میشود که با مقداری تخممرغ به هم چسبیدهاند. تخممرغ علاوه بر چسباندن لایهها به هم، پروتئین غذا را هم افزایش میدهد. در تهیه گوشت و بادمجان، بادمجان در روغن سرخ نمیشود بلکه در فر بدون هیچ روغنی پخته میشود و به همین دلیل از بیشتر غذاهای دیگری که میشود با بادمجان تهیه کرد سالمتر است و چربی کمتری دارد.
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه سس گوشت، روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و آن را روی شعله زیاد داغ کنید. پیاز خرد شده و گوشت چرخکرده را داخل روغن بریزید و حدود ۱۰دقیقه تفت بدهید تا قهوهای شوند و آب پیاز به طور کامل بخار شود. حال گوجه خرد شده را اضافه کنید و بگذارید آب گوجه شروع به قل زدن کند. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۲۰دقیقه به پختن ادامه دهد. در این مدت درب تابه را بگذارید و هرازگاهی هم بزنید. درب تابه را بردارید و به آن جعفری، نمک و فلفل اضافه کنید. سس را بچشید و اگر لازم بود مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید. بگذارید ۱۰دقیقه دیگر روی شعله ملایم بماند سپس آن را از روی گاز بردارید.
فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید. بادمجانها را بشویید و کلاهشان را جدا کنید ولی پوست نکنید. سپس آنها را به صورت حلقههایی به ضخامت حدوداً یک سانت خرد کنید. کف یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید. حلقههای بادمجان را به صورت یک لایه روی سینی بچینید. روی آنها نمک بپاشید و آنها را ۱۵دقیقه در فر بپزید. بادمجانهای پخته را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. اولین قسمت را به صورت یک لایه کف قالب فر بچینید.
نصف سس گوشت را روی آن بریزید و پخش کنید. یک لایه بادمجان دیگر و سپس نصف دیگر سس گوشت را بریزید. کار را با یک لایه بادمجان دیگر تمام کنید. ۳۵دقیقه در فر بپزید. تخممرغ را با ۱قاشق شیر و اندکی نمک هم بزنید و سپس روی مواد بریزید و دوباره ۱۰-۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود. قبل از سرو گوشت و بادمجان ۵دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین