[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۳۰
  • دوره جدید

تغییر شکل جمجمه انسان با مصرف پنیر، روزنامه شیراز نوین

طبق نتایج یک مطالعه جدید، اثر کشاورزی بر مورفولوژی جمجمه در جمعیت‌هایی که نرم‌ترین غذا یعنی پنیر مصرف می‌کردند، بیشترین بوده است.
در تحقیقات جدید ادعا می‌شود که مصرف پنیر تأثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است.
محققان از مجموعه‌های جهانی ۵۵۹کاسه سر و ۵۳۴آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا از تأثیر رژیم غذایی بر شکل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به کشاورزی مطلع شوند.
آنها تغییرات کمتری در مورفولوژی جمجمه گروه‌های که غلات، لبنیات یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف کرده بودند، یافتند.
دیوید کاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این‌باره می‌گوید: «بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه‌های مصرف کننده محصولات لبنی مشاهده شد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شکل در جمجمه تأکید دارند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی