[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

کشک بادمجان رژیمی، روزنامه شیراز نوین

کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوش‌مزه و محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی پخته می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با ما همراه باشید:
 
 مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان: ۷ عدد
کشک: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد متوسط
آب: یک‌دوم پیمانه
سیر داغ: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
نعناع داغ: به مقدار کافی
نمک و فلفل‌سیاه: به مقدار کافی
مغز گردو: به مقدار کافی 

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کشک بادمجان رژیمی در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود. در ادامه بادمجان‌ها را می‌شوییم و پوست آنها را کاملاً جدا کرده، سپس از وسط نصف می‌کنیم.
 مرحله دوم
حالا درون سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس بادمجان‌ها را درون آن می‌چینیم. در ادامه روی بادمجان‌ها را با برس روغن مایع می‌مالیم و مقداری نمک به صورت پخش روی بادمجان‌ها می‌پاشیم.
 مرحله سوم
در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها کاملاً نرم شوند؛ توجه داشته باشید در هنگام پختن بادمجان‌ها می‌بایست حرارت بالا و پایین فر به صورت هم‌زمان روشن باشد.
 مرحله چهارم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه می‌افزاییم.
 مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شود، سپس پیاز داغ را از تابه خارج می‌کنیم. در ادامه بادمجان‌های نرم‌شده را درون تابه‌ای که پیاز را درون آن سرخ کردیم، می‌چینیم و آب به آن می‌افزاییم.
 مرحله ششم
در این مرحله مقداری از پیاز داغ را برای تزیین جدا کرده و مابقی آن را به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت زیاد قرار داده و در آن را می‌بندیم، سپس اجازه می‌دهیم بادمجان‌ها کاملاً پخته و نرم شوند.
 مرحله هفتم
زمانی که بادمجان‌ها کاملاً پخته و نرم شدند، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس با گوشت‌کوب می‌کوبیم تا بادمجان‌ها له و پوره شوند. در ادامه مقداری نمک و فلفل‌سیاه به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
 مرحله هشتم
در ادامه مجدداً تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می‌دهیم آب درون تابه کاملاً تبخیر شود. در حین پخت کشک را به همراه سیر داغ به تابه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب و یک‌دست شوند.
 مرحله نهم
در ادامه ۱۰ دقیقه آخر پخت مقداری مغز گردو خردشده به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم؛ پس از گذشت این زمان نمک و فلفل‌سیاه غذا را اندازه کرده، سپس تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم.
 مرحله دهم
حالا کشک بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و روی آن را با پیاز داغ باقی‌مانده، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین می‌کنیم. در نهایت کشک بادمجان رژیمی را به همراه نان سنگک تازه و پیاز سرو می‌کنیم. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی