[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۰۹
  • دوره جدید

فلافل باقالی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
نخود: 200 گرم
باقالی: 300 گرم
سیر: 1 حبه
آب لیمو ترش: یک دوم قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: 1 مشت
شوید خرد شده: 1 مشت
پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
روغن سرخ‌کردنی: به مقدار کافی
نان پیتا: 4 عدد برای سرو
 
فلافل باقالی خیلی ساده است و شبیه به فلافل معمولی است؛ با این تفاوت که علاوه بر نخود از باقالی یا باقلا هم در تهیه آن استفاده می‌شود. نخود باید قبل از مصرف برای فلافل خوب خیس بخورد. استفاده از کمی نمک در آب باعث می‌شود نخود زودتر و در عرض حدود ۳ساعت آماده شود. البته شما می‌توانید آن را از شب تا صبح هم داخل آب بگذارید. باقالی هم فقط باید چند دقیقه بجوشد. بعد از آن همه مواد در مخلوط‌کن یا غذاساز با هم مخلوط می‌شوند. فلافل باقالی را هم می‌توانید به صورت عمیق و در روغن زیاد سرخ کنید و سپس روغن اضافه‌اش را بگیرید، هم می‌توانید در کمی روغن دو طرفش را سرخ کنید. فلافل باقالی را با نان پیتا، سس تند و کاهو و خیارشور سرو کنید.
 
طرز تهیه 
نخود برتر را از سه چهار ساعت قبل بگذارید در آب خیس بخورد و کمی هم نمک داخل آب بریزید. اگر از باقالی تازه استفاده می‌کنید غلاف آن را جدا کنید. ۵دقیقه آنها را بجوشانید و پوست بکنید. اگر باقالی‌ها فریز شده هستند فقط آنها را بجوشانید.
بعد از مدت گفته شده، نخود را آبکش کنید و همراه ۳۰۰گرم باقالی پخته بدون پوست داخل غذاساز بریزید. یک حبه سیر، آبلیمو، جعفری و شوید، پاپریکا و زیره سبز را به آن اضافه کنید. چند بار پالس بزنید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کند. لازم نیست مایه فلافل یکدست و کاملاً له شده باشد.
مایه فلافل را به ۲۰قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بین دست‌هایتان گرد و بعد کمی صاف کنید. روغن را داخل تابه بریزید و بگذارید داغ شود. اگر از سرخ کردن عمیق استفاده می‌کنید، بگذارید فلافل‌ها حدود ۵-۶دقیقه در روغن سرخ شوند. در غیر این صورت هر طرف را حدود ۴دقیقه سرخ کنید.
پس از سرخ شدن فلافل باقالی را روی دستمال حوله‌ای بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. برای سرو نان‌های پیتا را تست کنید تا پف کنند. سپس وسط آنها برش بزنید و داخل هرکدام ۵عدد فلافل قرار دهید. فلافل را با سبزیجات و سس دلخواه خود سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی