[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

طرز تهیه پیتزا چیزبایت، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه
 زمان پخت: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
برای خمیر:
آرد سه صفر قنادی: 500 گرم
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: 1 عدد
روغن جامد یا نیمه جامد 6 قاشق سوپ‌خوری
شیر ولرم: 1 پیمانه
برای فیلینگ پیتزا:
پیاز: 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
قارچ: 300 گرم
فلفل دلمه‌ای: 2 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
رب: 4 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: 1 عدد
پنیر گودا ورقه‌ای: 1 بسته
پنیر موزارلا: به مقدار لازم

این روزها خیلی از مردم در سراسر دنیا فست فود را به غذاهای سنتی ترجیح می‌دهند. فست فودها غذاهای چرب اما لذیذی از جمله برگر و انواع پیتزا و ساندویچ را شامل می‌شوند که با وجود ضررهایی که برای سلامتی دارند، نمی‌شود از طعم فوق‌العاده‌شان گذشت. اما برای خوردن ‌این غذاهای خواستنی راه حلی ساده وجود دارد. با درست کردن انواع فست فود در خانه می‌شود از ضررهای آن کم کرد و ‌این غذاهای لذیذ را به شکل سالم‌تری درست کرد. تازه، شما می‌توانید حتی پیتزاهایی درست کنید که در هیچ رستورانی پیدا نمی‌شود! امروز قصد داریم طرز تهیه یک پیتزای خاص را که قبلاً در هیچ رستورانی نخوردید، به شما یاد بدهیم.‌ این پیتزا یک پیتزای خانگی خانواده است که در واقع هم برگر هست و هم پیتزا! اسم‌ این پیتزای هیجان انگیز، پیتزای چیزبایت هست. پیتزای چیزبایت یک پیتزای معمولی نیست.‌ این پیتزای خاص با خمیر جادویی درست می‌شود که شاید دستورش را در هیچ جا ندیده باشید. از خمیر جادویی می‌توانید برای تهیه انواع پیراشکی، نان و پیتزا استفاده کنید. پیتزا چیزبایت یک دورچین مخصوص دارد که روی خمیر پیتزا چیده و به همراه پیتزا پخته می‌شود.‌ این دورچین گلوله‌ای، جزیی از پیتزا محسوب می‌شود و طعم بی‌نظیر آن را دو برابر دلچسب‌تر می‌کند. در ادامه طرز تهیه پیتزا چیزبایت را یاد بگیرید و آن را در دورهمی‌هایتان درست کنید.

 طرز تهیه
 مرحله اول: طرز تهیه خمیر جادویی
۱- ابتدا  یک قاشق چای‌خوری از شکر را به همراه خمیر مایه داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
۲- شیر ولرم را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. اجازه دهید مایه به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
۳- در ظرفی دیگر، نمک، روغن، شکر باقی مانده و تخم مرغ را ریخته و با هم مخلوط کنید. نیازی به هم زدن زیاد مواد نیست و در حدی که ترکیبی یکدست حاصل شود کافی است.
۴- بدون آن که خمیر مایه عمل آمده را هم بزنید، آن را به سایر مواد اضافه کنید. مقداری از آرد را نیز به آن‌ها افزوده و هم بزنید. آن را کم کم اضافه کنید و به همراه سایر مواد هم بزنید. خمیر را آن قدر هم بزنید تا در کاسه جمع شود.
۵- روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید. می‌توانید حدود ۱۰۰ بار خمیر را بکوبید تا سطح آن براق، نرم و یکدست شود. بعد از ورز دادن خمیر نباید به دست شما بچسبد.
۶- داخل کاسه‌ای را کمی ‌چرب کنید، خمیر ورز داده شده را داخل کاسه بریزید، روی کاسه را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و آن را در دمای محیط به مدت ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۷- بعد از ‌این که حجم خمیر دو برابر شد، با دست پف خمیر را بخوابانید و از آن استفاده کنید.
 مرحله دوم: طرز تهیه مواد داخل پیتزا چیزبایت
۱- پیاز به صورت نگینی و یا حلقه حلقه (نازک) خرد کنید و در کمی‌ روغن تفت دهید.
۲- زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و همراه با هم تفت دهید.
۳- قارچ‌های ورقه‌ای شده را به پیاز اضافه کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب نیندازند.
۴- گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ادویه‌های مورد نظر از جمله نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۵- فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به گوشت و سایر مواد اضافه کنید. سپس رب را به سایر مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید.
۶- هویج رنده شده را نیز به همراه آویشن به مایه پیتزا اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد خوب بپزند و جا بیفتند.
 مرحله سوم: درست کردن پیتزا چیزبایت
۷- خمیر جادویی را که از قبل آماده کرده‌اید نصف کنید. نصف خمیر را در کف قالب پیتزا که از قبل آن را چرب کرده‌اید، پهن کنید. نصف دیگر خمیر را به گلوله‌های یکسان به اندازه گردو تقسیم کنید.
۸- هر گلوله از خمیر را کف دست‌تان باز کنید و داخل آن را از مواد گوشتی که آماده کرده‌اید پر کنید. روی مواد پنیر گودا بگذارید و خمیر را به شکل گلوله ببندید.
۹- گلوله‌های خمیر که داخل‌شان را از مواد گوشتی و پنیر پر کرده‌اید، دور تا دور قالب، روی خمیر کف قالب، کنار هم بچینید، به طوری که گلوله‌ها به هم بچسبند.
۱۰- یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه بزنید و آن را با قلم مو روی گلوله‌های خمیری بمالید.
۱۱- وسط پیتزا سس کچاپ بمالید و روی آن پنیر موزارلا بریزید. سپس روی آن را با مایه گوشتی پر کنید و روی آن‌ها کمی ‌پنیر پیتزا بریزید.
۱۲- فر را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید، سپس قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
۱۳- بعد از نیم پز شدن پیتزا، کمی ‌فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده و گوجه گیلاسی و زیتون حلقه شده (اختیاری) به همراه مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و مجدداً آن را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها ذوب شوند و روی پیتزا طلایی رنگ شود. در ‌این مرحله می‌توانید کمی ‌کنجد روی گلوله‌های پیتزا بپاشید.
۱۴- پیتزا چیزبایت شما آماده است. نوش جان

 نکات کلیدی 
 آرد خمیر را قبل از استفاده الک کنید.
 برای هم زدن مایه خمیر جادویی از قاشق چوبی استفاده کنید.
 اگر خمیر به دست‌تان چسبید، کمی ‌دیگر آرد به آن اضافه کنید.
 خمیر جادویی را می‌توانید از شب قبل آماده کنید، آن را داخل نایلون بگذارید، هواگیری کنید و داخل یخچال قرار دهید. فردا می‌توانید برای درست کردن پیتزا یا پیراشکی از خمیر استفاده کنید.
 هنگام تفت دادن قارچ چند قطره آب لیمو روی آن بریزید تا سیاه نشود.
 به هیچ عنوان آب به مایه پیتزا اضافه نکنید.
 بهتر است کف قالب پیتزا را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را چرب کنید.
 برای وسط پیتزا چیزبایت می‌توانید از فیلینگ‌های دیگر مثل پپرونی و یا بیکن هم استفاده کنید.
 داخل گلوله‌های دورچین پیتزا چیزبایت را می‌توانید با سوسیس انگشتی و پنیر نیز پر کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی