پای قارچ و کلم ، روزنامه شیراز نوین
پای قارچ و کلم یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور روسیه است که با مواد متنوعی پخته میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد:۸۰۰ گرم
کره:۱۰۰ گرم
ماست کفیر:۲ پیمانه
تخم مرغ:۱ عدد
نمک:۱ قاشق چایخوری
شکر:۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
کره یا روغن مایع:۵۰ گرم
پیاز متوسط:۱ عدد
برگ کلم کوچک:۱ عدد
هویج متوسط:۲ عدد
قارچ:۴۰۰ گرم
آب: یک دوم لیوان
برگ بو:۲ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
مواد لازم برای رومال
تخم مرغ:۱ عدد
کنجد:به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پای قارچ و کلم خوشمزه ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج میکنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار میدهیم و اجازه میدهیم کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملاً نرم شود.
مرحله دوم
حالا پس از گذشت این زمان تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه ماست به تخم مرغ اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط تخم مرغ را هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه نمک را به همراه شکر و بیکینگ پودر به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم، سپس مجدداً هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
پای چوبان یا شپردز پای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرلندی است که با دستورهای متنوعی پخته میشود
مرحله چهارم
حالا آرد را درون الک میریزیم، سپس ۳ مرتبه الک میکنیم و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم، سپس خوب مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه جمع شود. در ادامه خمیر را به مدت ۱ دقیقه ورز میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را درون کیسه فریزر قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در همین حین قارچ را میشوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
مرحله ششم
حالا کلم را به صورت ریز خرد میکنیم، سپس میشوییم و درون آبکش قرار میدهیم تا آب اضافیاش خارج شود. در ادامه هویج را میشوییم، سپس پوست آن را جدا میکنیم و با دندانههای ریز رنده، رنده میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله پوست پیاز را جدا میکنیم، سپس میشوییم و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس مقداری روغن مایع درون تابه میریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود. در ادامه کلم را به همراه قارچ، هویج و برگ بو درون تابه میریزیم و تفت میدهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله نهم
در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مواد میانی اضافه میکنیم، سپس زمانی که رنگ رب درون تابه باز شد آب را اضافه میکنیم و درب تابه را میبندیم، سپس اجازه میدهیم سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند و آب آن کاملاً تبخیر شود.
مرحله دهم
حالا زمانی که آب سبزیجات کاملاً تبخیر شد حرارت را خاموش میکنیم، سپس برگ بوها را از مخلوط سبزیجات خارج میکنیم و اجازه میدهیم مواد میانی کاملاً خنک شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود. در ادامه خمیر را از یخچال خارج میکنیم، سپس خمیر را به ۲ قسمت مساوی برش میزنیم. در ادامه هر قسمت خمیر را جداگانه به صورت دایرهها با وردنه به قطر ۳ میلیمتر باز میکنیم.
مرحله دوازدهم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس یک لایه خمیر درون سینی فر قرار میدهیم. در ادامه به گونهای که از اطراف خمیر ۲ تا ۳ میلیمتر فاصله داشته باشد مواد میانی را روی خمیر به صورت پخش میریزیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله لایه باقی مانده را روی مواد میانی قرار میدهیم و با فشار دست لایهها را روی هم فیکس میکنیم، سپس لبههای خمیر را به شکل دلخواه جمع میکنیم. در ادامه تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهاردهم
حالا تخم مرغ را با چنگال هم میزنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود. در ادامه برس را به تخم مرغ آغشته میکنیم، سپس روی پای میمالیم و مقداری کنجد به صورت پخش روی آن میریزیم و سینی را طبقه وسط فر قرار میدهیم.
مرحله پانزدهم
در نهایت اجازه میدهیم پای درون فر بماند تا زمانی که کاملاً پخته و روی آن طلایی شود. در ادامه زمانی که روی پای کاملاً طلایی و خوشرنگ شد سینی را از فر خارج میکنیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم، سپس سرو میکنیم. نوش جان.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین