نقش تغذیه سالم از مرحله تولید آغاز میشود ، روزنامه شیراز نوین
در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و مسئولان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در زمینه استقرار این دانشکده در پردیس شهید دوران هماندیشی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر سید وحید حسینی فعالیتها و پیشرفتها در زمینههای مختلف تغذیه از جمله نان کامل و ارتقای جایگاه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کشور را حاصل تجارب و بنیه علمی بالای اساتید و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانست. او همچنین دغدغهمندی، دلسوزی، وقت گذاشتن، پیگیری و همدلی اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی را از نشانههای بارز و دلایل موفقیتهای دانشکده برشمرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت و تأثیرگذاری رشته تغذیه در جامعه، بر نقش تغذیه سالم که از مرحله تولید تا مصرف محصول را در بر میگیرد، تأکید کرد و انتقال دانشکدههای مختلف دانشگاه از جمله دانشکده تغذیه و علوم غذایی به پردیس شهید دوران دانشگاه را گامی مؤثر در شتاب بخشیدن به مسیر پیشرفت علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه و دانشکدهها دانست. دکتر حسینی با بیان اینکه محیط دانشگاه، محیط همفکری و همافزایی است، ارتقا و توسعه پردیس دانشگاه را یکی از اولویتهای مهم مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد و افزود: در مجموعه پردیس، فرصت تجمیع برای بهرهوری بیشتر فراهم میشود و انتقال واحدهای مختلف مجموعه دانشگاه به پردیس شهید دوران، در همین راستا آغاز شده و در حال انجام است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین