[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۶
  • دوره جدید

پودینگ شکلاتی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه (برای خمیر کاکائویی)
شیر: 2 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
عصاره وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (دلخواه)

در دستور تهیه پودینگ شکلاتی مرحله به مرحله با دسر شکلاتی خوشمزه‌ای آشنا می‌شوید که در عرض یک ربع ساعت و فقط با 4ماده ساده تهیه می‌شود. بله، در 15دقیقه همه مواد با هم مخلوط شده و روی شعله پخته و غلیظ می‌شوند. البته بعد از آن بهتر است پودینگ چند ساعتی در یخچال قرار بگیرد تا کاملاً سفت شود و حالت خامه‌ای پیدا کند، اما شما می‌توانید پودینگ را به صورت گرم هم سرو کنید.
در تهیه پودینگ شکلاتی از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می‌شود که هر دو در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود هستند. بعد از اینکه پودینگ مدتی ماند و بسته شد، بافت مخملی خامه‌ای فوق‌العاده‌ای پیدا می‌کند. برای مهمانی‌ها به راحتی می‌توانید مواد لازم این دسر را دو یا سه برابر کنید.
مرحله اول
ابتدا 2قاشق کاکائو و 3قاشق نشاسته ذرت را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید. برای طعم کاکائوی بیشتر می‌توانید 2 و نیم تا 3قاشق کاکائو استفاده کنید، اما در این صورت باید مقدار شکر را هم بیشتر کنید تا پودینگ تلخ نشود.
مرحله دوم
یک چهارم پیمانه شیر اضافه کنید. شیر می‌تواند سرد باشد یا در دمای اتاق. هم بزنید تا زمانی که هیچ گلوله‌ای در مایع نباشد و مخلوط یکدست شود.
مرحله سوم
2پیمانه شیر را در شیرجوش بریزید و روی شعله بگذارید تا گرم شود. وقتی شیر گرم یا کمی داغ شد، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.
مرحله چهارم
شعله را کمِ کم کنید و سپس خمیر کاکائو و نشاسته ذرت را اضافه کنید. بلافاصله شروع به هم زدن با همزن دستی کنید.
مرحله پنجم
بگذارید روی شعله ملایم بماند و مرتب هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود. علاوه بر غلیظ شدن، رنگ مخلوط هم عوض شده و کمی تیره‌تر می‌شود. با قاشق غلیظ بودن پودینگ را تست کنید. پودینگ باید یک لایه پشت قاشق را بپوشاند و به آهستگی از قاشق چکه کند. 
مرحله ششم
شعله را خاموش کنید و در صورت تمایل وانیل را اضافه کنید.
مرحله هفتم
یک هم دیگر بزنید و بلافاصله مخلوط را بین کاسه‌ها تقسیم کنید. ته ظرف را هم که احتمالاً پودینگ کمی غلیظ‌تر است با قاشق یا کفگیر سیلیکونی پاک کنید.
مرحله هشتم
روی کاسه‌ها را با ورق آلومینیومی بپوشانید. البته بهتر است قبل از این کار صبر کنید پودینگ شکلاتی کمی خنک شود. اگر وقتی دسر داغ است رویش فویل بکشید، روی آن قطره‌های آب ایجاد می‌شود.
مرحله نهم
دو تا چهار ساعت پودینگ را در یخچال قرار دهید تا غلیظ و مخملی شود. قبل از سرو هم می‌توانید مقداری شکلات روی آن رنده کنید یا از میوه‌ها یا مغزهای دلخواه برای تزیین آن استفاده کنید.

 

نکته
کسانی که به لبنیات حساسیت دارند می‌توانند به جای شیر از شیربادام یا شیرسویا استفاده کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی