[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۱۰
  • دوره جدید

پیتزا دوناتی، روزنامه شیراز نوین

پیتزا دوناتی خیلی خوشمزه است و برای پذیرایی درجشن‌ها، میهمانی‌های رسمی و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه گزینه مناسبی است. این پیتزاهای حلقه‌ای برای میان‌وعده مدرسه و عصرانه نیز دلچسب هستند.

 

مواد لازم
آب گرم: ۱ لیوان 
شیر گرم: یک دوم لیوان
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: به مقدار لازم 
کالباس خردشده: ۲ لیوان
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن: به مقدار لازم
شکر: یک دوم قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه
شکر و خمیر مایع را مخلوط می‌کنیم و داخل آب گرم می‌ریزیم. کنار می‌گذاریم تا عمل بیاید.
شیر گرم را داخل ظرفی ریخته و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. بعد خمیر مایع را که عمل آمده و داخل شیر می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.
آرد را به مقداری که خمیر شلی به ما بدهد اضافه می کنیم.
کالباس را با رنده درشت رنده کرده به همراه فلفل دلمه نگینی خردشده داخل خمیر می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد آرد می ریزیم آرد را کم کم اضافه کنید.
خمیر آماده شده را کنار بگذارید به مدت ۱ساعت و نیم پف کند. بعد که خمیر آماده شد آن را پهن می کنیم و قالب می زنیم.
داخل ظرف گودی روغن می‌ریزیم. خوب که داغ شد دونات‌ها را داخل آن می اندازیم تا غوطه ور شود و سرخ شود.

 

سایر نکات
- برای عمل آمدن خمیر مایع اگر آب سرد باشد عمل نمی‌آید و اگر داغ باشد می‌سوزد. حد وسط و اینکه خمیر موقع باز کردن زیاد ضخیم نباشد، چون بعد از پخت سنگین و خمیری می‌شود خود دونات موقعی که در روغن داغ سرخ می‌شود پف می‌کند. این دونات با کالباس طعم خوبی دارد، ولی بسته به ذائقه خودتان می‌توانید از سوسیس سرخ شده و قارچ سرخ شده و مرغ پخته و ریش شده یا گوشت استفاده کنید.
- خیلی آرد اضافه نکنید تا دونات خمیر نشود. از روغن مایع برای نچسبیدن به دست هم می شود استفاده کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی