[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۲
  • دوره جدید

فتوچینی با شیر و پنیر ، روزنامه شیراز نوین

فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای ایتالیایی کلاسیک و بسیار خوش‌مزه است که برای لذت بردن از یک شام یا ناهار مجلسی بسیار مناسب می‌باشد. این دستور غذایی ساده و در عین حال بسیار غنی، ترکیبی از طعم نرم و کرمی شیر پرچرب و عطر و طعم دلنشین پنیر پارمزان را در کنار فتوچینی، یکی از پاستاهای محبوب ایتالیایی، به ارمغان می‌آورد. برای تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر، ابتدا پاستا را در آب‌ نمکی جوشان نیمه‌پخته کنید و کنار بگذارید، سپس کره را در یک تابه آب کرده، شیر پرچرب و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیر ذوب شود. فتوچینی را به مخلوط اضافه کرده و با آب پاستا سس را تنظیم کنید. در نهایت با جعفری تازه تزیین و سرو کنید. این دستور پخت ساده، شما را قادر می‌سازد تا با کمترین زمان یک شام خوش‌مزه و غنی ایتالیایی را تجربه کنید.

 مواد لازم
پنیر پارمزان:    نصف لیوان
کره: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: یک‌چهارم پیمانه
فتوچینی: ۴۰۰ گرم
شیر پرچرب: ۱ پیمانه

 طرز تهیه
 مرحله 1: آماده‌سازی پاستا
ابتدا یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید؛ زمانی که آب به جوش آمد، فتوچینی را اضافه کرده و حدود ۸ دقیقه بجوشانید تا نیمه‌پخته شود. ۱ لیوان از آب پاستا را قبل از آب‌کشی نگه دارید.
 مرحله 2: آماده‌سازی سس
در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید، سپس شیر پرچرب را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا کمی گرم شود.
 مرحله 3: اضافه کردن پنیر
پنیر پارمزان را به مخلوط شیر و کره افزوده و با حرارت پایین به آرامی هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب و مخلوط یکدستی حاصل شود.
 مرحله 4: ترکیب پاستا و سس
فتوچینی نیمه‌پخته را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمامی پاستا با سس پوشیده شود.
 مرحله 5: تنظیم قوام سس
اگر سس بیش از حد غلیظ است، کمی از آب پاستایی که نگه داشته‌اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به قوام دل‌خواه برسد.
 مرحله 6: اضافه کردن جعفری
جعفری تازه خردشده را به فتوچینی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا جعفری به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.
 مرحله 7: سرو کردن
فتوچینی آماده‌شده را در ظرف مورد نظر بکشید؛ می‌توانید این غذا را با کمی پنیر پارمزان رنده‌شده و جعفری تازه برای زیبایی بیشتر تزیین کنید. حالا وقت آن رسیده که از این غذای خوشمزه و غنی را نوش جان کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی