[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

استفاده از جایگزین‌های نمک، خطر مرگ‌های قلبی را کاهش می‌دهد، روزنامه شیراز نوین

جایگزینی نمک با گزینه‌های سالم‌تر ممکن است به کاهش خطر مرگ در برابر بیماری‌های قلبی کمک کند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، نمک ممکن است روشی خوشمزه برای افزودن طعم به غذای شما باشد، اما بیش از حد آن برای سلامتی قلب مضر است.
تحقیقات جدید نشان داده است که کاهش مصرف سدیم با استفاده از جایگزین‌های نمک ممکن است خطر مرگ در اثر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
یک بررسی منظم از ۱۶ کارآزمایی کنترل شده تصادفی که شش ماه یا بیشتر به طول انجامید نشان داد که استفاده از یک جایگزین نمک هنگام پخت و پز با خطر کمتر مرگ زودهنگام به دلیل بیماری قلبی عروقی مرتبط است.
جایگزینی نمک همچنین با کاهش فشارخون مرتبط بود و تأثیر مشابهی با داروهای فشارخون داشت.
این آزمایشات اثرات نمک رایج - که به عنوان کلرید سدیم نیز شناخته می‌شود- را با یک جایگزین نمک شامل ۲۵٪
 تا ۳۰٪ کلرید پتاسیم و ۶۰٪ تا ۷۵٪ کلرید سدیم مقایسه کرد.
به گفته محققان، ارتباط بین نمک و افزایش فشار خون یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حوادث مرتبط با قلب است.
بنابراین کاهش نمک در رژیم غذایی می‌تواند فشار خون را به سطح سالم‌تر بهبود بخشد، و به نوبه خود، خطر ابتلاء به حوادث قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.
نمک ممکن است یک چاشنی محبوب باشد، اما تنها راه اضافه کردن طعم به غذای شما نیست. کلرید پتاسیم یکی از گزینه‌های جایگزین است.
برخی از نمونه‌های متداول شامل کلرید پتاسیم، کلرید منیزیم و گیاهان و ادویه‌های خاص است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی