کوکو گردو با رب انار ، روزنامه شیراز نوین
کوکو گردو با رب انار یکی از غذاهای محبوب و خوشطعم ایرانی است که با استفاده از موادی ساده ولی مغذی تهیه میشود. این غذا ترکیبی عالی از طعم و مزههای متفاوت است که بهخوبی با هم هماهنگ شدهاند. کوکو گردو با رب انار نهتنها برای وعدههای رسمی و مهمانیها بلکه بهعنوان یک غذای سبک و مقوی برای شام مناسب است.
برای تهیه کوکو گردو با رب انار به سبک خانگی، ابتدا سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس، این مخلوط را با تخم مرغها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مایه کوکو را در تابهای با روغن داغ ریخته و پخش کنید. پس از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. کوکو را برش داده و نوش جان کنید.
مواد لازم
پیاز: ۱ عدد
رب انار: ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
تخممرغ: ۴ عدد
کنجد درسته: ۲ قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
مرحله 1: آمادهسازی سیر و پیاز
ابتدا سیر و پیاز را بهدقت و باحوصله ریز خرد میکنیم. خرد کردن دقیق سیر و پیاز تأثیر زیادی در طعم نهایی کوکو دارد. این کار را میتوان با استفاده از چاقوی تیز یا رنده انجام داد تا بهراحتی و با دقت بالا این کار صورت گیرد.
مرحله 2: تفت دادن سیر و پیاز
در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود. سپس سیر و پیاز خرد شده را به آرامی داخل تابه میریزیم و آنها را تفت میدهیم تا به رنگ طلایی مایل و نرم شوند.
مرحله 3: آمادهسازی مایه کوکو
پساز اینکه سیر و پیاز خنک شدند، آنها را درون یک کاسه بزرگ منتقل میکنیم. به آنها تخممرغها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد، نمک، و فلفل را اضافه کرده و با دقت هم میزنیم تا یک دست شوند و مایه کوکو آماده شود.
مرحله 4: گرم کردن روغن
در همان تابهای که قبلاً استفاده کردیم یا تابهای دیگر، مقدار کافی روغن میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا کاملاًً داغ شود. مهم است که روغن به اندازه کافی داغ باشد تا کوکو به خوبی سرخ شود.
مرحله 5: سرخ کردن کوکو
وقتی روغن کاملاً داغ شد، مایه کوکو را به آرامی در تابه میریزیم و با پشت قاشق آن را بهخوبی پخش میکنیم تا سطحی صاف و یکدست داشته باشد. صبر میکنیم تا یک طرف کوکو به خوبی سرخ و طلایی شود.
مرحله 6: برگرداندن کوکو
با استفاده از یک بشقاب بزرگ یا درب تابه، کوکو را به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز فرصت سرخ شدن پیدا کند. اینکار را با دقت انجام دهید تا کوکو نشکند و شکل زیبایی داشته باشد.
مرحله 7: سرو کوکو
پساز اینکه هر دو طرف کوکو بهخوبی سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و قبل از سرو، به قطعات دلخواه برش میزنیم. حالا کوکو گردو با رب انار آماده است تا در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین