[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۸۴
  • دوره جدید

قیمه پیچاق (آذربایجان)، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
گوشت قیمه ای: 350 گرم
پیاز سرخ شده: 1 کیلو
خلال بادام: 150 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زعفران ساییده
زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه
پیاز سرخ شده را در تابه‌ای بریزید و گوشت‌های قیمه‌ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد زعفران ساییده را در 1لیوان آب جوش حل نموده و روی مواد بریزید. اجازه دهید خورشت حوب جابیفتد. 5 تا 10دقیقه زمان برای جا افتادن کافی‌ست. در پایان پخت تخم‌مرغ‌ها را روی خورشت بشکنید و کمی از آب زعفران روی آن بدهید تا خوب سفت شود. این خورشت خوشمزه را با برنج سفید میل کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی