[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۲۵
  • دوره جدید

کیک هندوانه، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6نفر
هندوانه: 1 عدد
کیک اسفنجی: 1 عدد
خامه قنادی فرم گرفته: 150 گرم
شکلات سفید: 250 گرم
رنگ ژله ای سبز
خامه صبحانه: 50 گرم
شکلات ذوب شده: 60 گرم

کیک هندوانه یک گزینه عالی برای دورهمی‌های تابستانی شماست. شاید فکر کنید منظور از کیک هندوانه کیکی است که طعم هندوانه دارد، اما این‌طور نیست. کیکی که طرز تهیه‌اش را در اینجا می‌بینید از خود هندوانه درست می‌شود. البته کیک اسفنجی، خامه و شکلات هم در تهیه آن استفاده می‌شوند.
در فصل تابستان می‌توانید از کیک هندوانه به عنوان کیک تولد هم استفاده کنید. به ویژه برای کیک تولد کودکان، این کیک ظاهر زیبا و جذابی دارد.

 

طرز تهیه
مرحله اول
یک حلقه به ضخامت 10سانت از هندوانه جدا کنید. سپس با کاتر 15سانتی یک دایره از وسط آن ببرید (می‌توانید این کار را با چاقو هم با احتیاط انجام دهید).
پوست هندوانه را با چاقو چند برش بزنید و با احتیاط جدا کنید.
مرحله دوم
کیک اسفنجی را نیز با همان کاتر (یا با چاقو به قطر 15سانت) برش بزنید و آن را دو لایه کنید. یک لایه از کیک را روی سطح کار بگذارید و هندوانه را درست روی آن قرار دهید.
مرحله سوم
لایه دیگر کیک را روی هندوانه بگذارید و سپس خامه فرم گرفته را روی آن بریزید. به کمک لیسک یا پالت خامه را روی سطح و دور تا دور کیک بکشید و صاف کنید.
مرحله چهارم
شکلات سفید را ذوب کنید. چند قطره رنگ ژله‌ای سبز به آن اضافه کنید و هم بزنید. حال خامه صبحانه را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
مرحله پنجم
کیک را روی توری فلزی روی یک سینی قرار دهید. مخلوط سبزرنگ را روی کیک بریزید تا کل سطح و دیواره‌های آن را بپوشاند.
مرحله ششم
شکلات را به روش بن‌ماری (روی بخار آب) ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را داخل قیفی با ماسوره کوچک ساده بریزید. حال، با شکلات طرح خطوط هندوانه را روی کیک بیاندازید. 
کیک هندوانه آماده است. نوش جان!

 

نکته
به جای قیف می‌توانید شکلات را در یک کیسه پلاستیکی ضخیم بریزید و گوشه آن را با قیچی برش کوچکی بزنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی