[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

هشدار؛ اگر نان را روی گاز داغ می‌کنید، بخوانید، روزنامه شیراز نوین

یکی از عادت‌هایی که بسیاری از ما به آن توجه داریم، داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو است. به گزارش بهداشت نیوز، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می‌دهیم و بعداً آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می‌کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد. یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی‌که نان را داغ می‌کنید، گاز‌های سمی ‌مانند متان تولید می‌شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته‌ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته‌ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می‌شوند که می‌تواند سبب سرطان شود؛ همچنان که رنگ نان نیز تغییر می‌کند. او در ادامه بیان کرد: این کار همچنین می‌تواند گاز «گوگرد دی اکسید» تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می‌گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود. این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت، آن را در معرض اشعه‌های مضری قرار می‌دهد که می‌تواند سبب سرطان شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی