[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۴۷
  • دوره جدید

پلو مرغ و قارچ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 8نفر
ران مرغ تکه تکه شده: 900گرم
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 1عدد
آویشن: به مقدار کافی
نمک: به مقدار کافی
فلفل: به مقدار کافی
برنج دانه بلند: 2پیمانه
قارچ خرد شده: 200گرم
عصاره مرغ: 4پیمانه
کره: 3قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: 1پیمانه
سیر: 2حبه کوچک
جعفری خرد شده: 3قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه
تکه‌های مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و طبق سلیقه خود، مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید. سینی مرغ را کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد تنظیم کنید.روغن زیتون را در قابلمه‌ای ریخته و روی شعله نسبتاً زیاد گاز قرار دهید. پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند (۸ تا ۱۰دقیقه)، سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید. مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید. کمی آویشن اضافه کنید و ۲دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. ۱پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵دقیقه صبر کنید تا نیمی از آب بخار شود. برنج و مشتی از قارچ را اضافه کنید و هم بزنید (بیشتر قارچ را برای تزیین نگه دارید). سپس عصاره مرغ را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مایع شروع به قل زدن کند. طعم مایع را بچشید و اگر نیاز دارد، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و ۱۰دقیقه روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید. قابلمه را از روی گاز بردارید و آن را به مدت ۲۰دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن قابلمه از فر، ۱۰دقیقه صبر کنید تا پلو مرغ و قارچ کمی خنک شود. در طول مدتی که پلو در فر قرار دارد، قارچ‌های باقی مانده را تفت بدهید. تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ‌ها را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که قارچ نرم و قهوه‌ای رنگ شود. این کار حدود ۵ تا ۷دقیقه طول می‌کشد. اگر مایل هستید در پلو از نخودفرنگی استفاده کنید، در این مرحله نخودها را اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. آویشن، سیر له شده و جعفری را روی پلو مرغ و قارچ تهیه شده بپاشید.  پلو مرغ و قارچ را با چنگال از هم باز کنید، در ظرف بریزید و با قارچ‌های تفت داده شده تزیین کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی