«ورزش» دستگاه پیشرو در خدمترسانی و ایجاد نشاط در جامعه است، روزنامه شیراز نوین
استاندارفارس گفت: «ورزش» دستگاه پیشرو در خدمت رسانی و ایجاد نشاط در جامعه است.
به گزارش روابط عمومى و پایگاه خبری و اطلاعرسانی اداره کل ورزش و جوانان فارس عنایت الله رحیمى که در دیدار مدیرکل و معاونان اداره ورزش و جوانان استان با وی سخن مىگفت: با تأکید بر نقش ورزش بهعنوان یکی از مهمترین ارکان تأمین شادابی و سلامتی درجامعه افزود: دو حوزه «ورزش» و «جوانان» از جمله مباحث پراهمیت و مورد توجه ویژه درسیاستهای دولت است.
وی شادی و نشاط را بهعنوان یک نیاز طبیعی جزئی از هیجانات مثبت و تأثیرگذار انسان برشمرد و گفت: ورزش یکی از راههای صحیحی است که مىتوان از طریق آن به این نیاز و هیجان پاسخ داد.
رئیس شورای برنامهریزی استان فارس، جامعه افسرده را جامعه بدون انگیزه برای انجام کارهای بزرگ و تأثیرگذار دانست و با اشاره به نقش ورزش در تأمین سلامت روان جامعه افزود: افسردگی نتیجهی ناامیدی و نداشتن نشاط و شادی است و اجتماعی در آن شادی و نشاط نباشد جامعهای توسعهیافته نیست.
رحیمى دربخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به حجم اقدامات عمرانی انجام شده در حوزه ورزش دراستان، خواستار برنامهریزی جهت معرفی استان فارس بهعنوان مرکزی معین برای جام جهانی فوتبال درسال2022 و میزبانی از دیگر رویدادها و تورنمتها شد و افزود: باید دریکی دو سال آینده تمرکز فعالیتهای عمرانی براتقای سطح کیفیت و استانداردسازی امکانی همچون مجموعه بزرگ پارس و ورزشگاه 6هزار نفره معطوف شود.
وی خواستار افزایش سطح همکاریهای متقابل دو اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری با اداره ورزش و جوانان درجهت توسعه توریسم ورزشی شد و گفت: باید برنامهای مشترک توسط این دو اداره و در راستای توسعه صنعت توریسم ورزشی با چشمانداز تحقق در سال2022 تهیه و تدوین شود.
استاندارفارس برگزاری جام جهانی فوتبال در کشور قطر را یک فرصت ویژه برای استان فارس دانست و گفت: در کنار تجار و مهندسان، ورزش نیز باید از این فرصت استثنایی بهرهمند شود.
رحیمى برگزاری اردو و دیدارهای دوستانه تیمهای شرکتکننده در جام جهانی، اقامت تیمها و هوادارانشان در استان فارس، در طول برگزاری مسابقات و... را از جمله راهکارهای استفاده ازاین فرصت دانست و گفت: ضمن تکمیل زیرساختهای ورزشی و گردشگری باید از فرصتهای تبلیغاتی موجود جهت معرفی ظرفیتهای استان به شرکتکنندگان و برگزارکنندگان این مسابقات و مسابقات دیگر بیناللملی استفاده کرد.
وی دربخش پایانی صحبتهایش «نیرو پروری» رایکی دیگر از وظایف اداره کل ورزش و جوانان دانست و ضمن اشاره به جامعه جوان استان به عنوان جامعه هدف این اداره کل گفت: باید در کنار تربیت و معرفی قهرمانان، از تمام ظرفیتها برای معرفی مدیران جوان، خلاق و با انگیزه به جامعه نیز استفاده کنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین