[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۳
  • دوره جدید

این افراد هرگز نباید فلفل بخورند، روزنامه شیراز نوین

فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود . زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.
فلفل یکی از سبزی‌های مورد علاقه در جهان است که به غذا افزوده می‌شود یا همراه غذا خورده می‌شود. اما به علت تندی و طبع گرمی که دارد، برای همه افراد توصیه نمی‌شود. توجه کنید که این افراد هرگز نباید فلفل بخورند. اگر افرادی که هرگز نباید فلفل بخورند، رعایت نکنند مبتلا به بیماری می شوند و سلامتی خود را به خطر می اندازند.
مصرف فلفل در دوران سردرد
افرادی که سردرد دارند نباید فلفل بخورند. همچنین فلفل در بعضی دختران ایجاد سردرد می کند.
مصرف فلفل قرمز در قاعدگی
این ادویه حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است که با تحریک کردن پایانه‌های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال‌های درد، نوعی مسکن مؤثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب می‌آید.
مصرف فلفل قرمز در بارداری و شیردهی
فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود. زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.
۱. مصرف فلفل قر مز برای کودکان چندان توصیه نمی‌شود.
۲. خوردن فلفل قر مز در عده‌ای ایجاد ناراحتی می‌کند و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند، نمی‌توانند فلفل قر مز تند را به خصوص در مصارف داخل تحمل نمایند. به علاوه، اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم هستند، بهتر است مصرف فلفل قرمز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد.
۳. اگر مصرف فلفل تند یا قر مز بیش از اندازه مجاز باشد، به تومورهای سرطانی منجر می‌‌گردد و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضدسرطانی خود را نشان دهد.
۴. مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک می‌کند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
۵. فلفل قر مز می‌تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود. خوردن فلفل قر مز می‌تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی