بااین میوه پرخاصیت بیطرفدار بیشتر آشنا شوید، روزنامه شیراز نوین
مشاور و محقق طب سنتی با اشاره بهاینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی فایدههای بسیاری دارد، گفت: تنظیم قند خون، کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون، سفید کننده دندانها، درمان جوش و آکنه، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوانها، جلوگیری از بیماری سرطان، حفظ سلامت قلب، تقویت دستگاه گوارش، درمان کم خونی، تقویت قدرت بینایی، جلوگیری از آلزایمر، لاغری، سرماخوردگی، جلوگیری از ابتلای جنین به آسم و «خس خس» سینه با مصرف سیب در دوران بارداری و غیره نمونههایی از تأثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن را میتوان نام برد.
به گزارش بهداشت نیوز، محمد مهدی داستانپور با اشاره به اینکه در طب سنتی مزاج سیب شیرین، گرم و تر است، اظهار کرد: خوردن و بوییدن سیب نشاط آور بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد و قلب و مغز میشود.
مشاور و محقق طب سنتی، افزود: سیب علاوه بر اینکه پاک کننده دهان، دندان و معده است، سیستم گوارش را از وجود ذرات باقی مانده از غذا پاک میکند.
مشاور و محقق طب سنتی با بیان اینکه سیب خوشبو کننده معده و دهان است، خاطرنشان کرد: خوردن سیب پیش از غذا موجب پاکسازی معده و برانگیختن اشتها میشود.
داستانپور افزود: در مواقع بیماری به دلیل اینکه توان جویدن و هضم کردن کم میشود، برای راحتی بیمار و نیل سریعتر به اثرات درمانی، اغلب به جای خود میوه، آب یا کمپوت (پخته) سیب توصیه میشود.
این مشاور و محقق طب سنتی، گفت: مصرف سحرگاهی سیب و آب سیب، موجب میشود که فرد در طول روزهداری از عطش، التهاب معده، کاهش تمرکز و بیحوصلگی دور بماند.
وی با اشاره به نکات مهم در مصرف سیب شیرین، یادآورشد: نوشیدن آب پس از خوردن سیب و دیگر میوهها ممنوع است چرا که هضم آن را دچار اختلال میکند و همچنین باعث فساد در معده میشود.
داستانپور با تأکید بر اینکه تا زمانی سیب کاملاً از معده خارج نشده نباید اقدام به غذا خوردن کرد، خاطرنشان کرد: زیاد خوردن سیب به خصوص سیب نارس باعث نفخ، تولید باد، ضعف هضم و ایجاد درد شکم میشود و همچنین مصرف آن در افراد دارای معده مرطوب مضر است. البته مربای سیب برای سرد مزاجان و معدههای سرد بهتر از سایر اشکال آن مانند خام، آب و رب آن خواهد بود.
این مشاور و محقق طب سنتی، توصیه کرد: خوب است افراد در هفته (هفتهای یکبار) یا حداقل در ماه (۲ تا ۳ بار) سیب را ناشتا میل کنند و تا ۲ ساعت بعد از آن چیزی نخورند. همچنین در این موارد توصیه میشود هنگام نماز صبح یک عدد سیب بخورند و صبحانه را با فاصله از آن میل کنند.
وی مصلح سیب شیرین را دارچین و گلنگبین بیان کرد و افزود: تحقیقات اخیر نشان داده که در بین انواع سیبها، سیب قرمز فواید به مراتب بیشتری دارد و در بین ۸ نوع سیب شناخته شده، آنتیاکسیدانتهای موجود در پوست سیب قرمز بیشتر است. البته رنگ قرمز تیره سیب نشان دهنده وجود مقادیر فراوان از آنتیاکسیدانت در آن است که آن را به یک میوه جادویی تبدیل میکند.
داستانپور یادآور شد: هنگام خوردن سیب نباید پوست آن را جدا کرد مگر اینکه مشکل گوارشی وجود داشته باشد و پزشک متخصص، خوردن پوست میوهها را ممنوع کرده باشد چرا که آنتیاکسیدانت موجود در پوست سیب ۶ برابر گوشت آن است و به همین دلیل پوست گرفتن سیب توصیه نمیشود. وی با اشاره به اینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی فایدههای بسیاری دارد، گفت: تنظیم قند خون، کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون، سفید کننده دندانها، درمان جوش و آکنه، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوانها، جلوگیری از بیماری سرطان، حفظ سلامت قلب، تقویت دستگاه گوارش، درمان کم خونی، تقویت قدرت بینایی، جلوگیری از آلزایمر، لاغری، سرماخوردگی، جلوگیری از ابتلای جنین به آسم و «خس خس» سینه با مصرف سیب در دوران بارداری و غیره نمونههایی از تأثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن را میتوان نام برد. این محقق و مشاورطب سنتی، یادآورشد: دمنوش سیب و دارچین دارای عطر و طعم بسیار دلنشینی بوده و تأثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اصلیترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب، سمزدایی از بدن است، ادامه داد: این نوشیدنی ادرارآور است و به هضم غذا کمک میکند، جلوی اشتها را میگیرد و برای سلامت قلب بسیار مفید است. در مواقع ضعف بدن و یا سرما خوردگی نوشیدن دمنوش سیب و دارچین میتواند بسیار مفید باشد.
داستانپورافزود: دمنوش سیب و دارچین، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت میگذارد و همچنین حاوی انواع ویتامینهای گروه «ب و منیزیم و فسفر» است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین