لازانیا بادمجان و کدو، روزنامه شیراز نوین
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
بادمجان متوسط: 2 عدد
کدو سبز متوسط: 2 عدد
پنیر موزارلا و پنیر پیتزا: 400 گرم
خامه ترش یا ماست: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: مقدار لازم
لازانیا یک غذای خوشمزه ایتالیایی متنوع است و برای موقعیتهای مختلف گزینه خوبی است. مثلاً لازانیا گوشت و بادمجان برای مهمانیهای رسمی انتخاب خوبی است و لازانیا سبزیجات برای جمعهای خودمانیتر یک غذای سریع و فوری است. اما در این دستور میخواهیم به شما یک لازانیا سبزیجات متنوع را آموزش بدهیم که در آن خبری از ورقههای لازانیا نیست و بدون گوشت پخته میشود و به عنوان یک غذای گیاهی، انتخاب بسیار خوبی برای دوستان گیاهخوار است. لازانیا بادمجان و کدو !
در بسیاری از خانهها کدو و بادمجان کاربردی به جز سرخ شدن ندارند. اما دیگر چه غذاهایی با بادمجان و کدو میتوان پخت؟ در این دستور کدو و بادمجان به همراه پنیر پیتزا طعم فوقالعادهای میگیرد و ضرر آن هم از سرخ شدن بسیار کمتر است چرا که کدو و بادمجان در فر پخته میشوند. لازانیا بادمجان و کدو هم به عنوان یک شام با کدو و بادمجان مناسب است و هم برای ناهار.
در لازانیا بادمجان و کدو ، مواد اصلی کدو و بادمجان هستند و میتوانید اگر دوست دارید به آن سبزیجات دیگر مثل اسفناج و قارچ هم اضافه کنید.
طرز تهیه
مرحله اول
اولین مرحله روشن کردن فر است تا گرم شود. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و روشن کنید.
مرحله دوم
این مرحله، مرحله برش زدن کدو و بادمجان است. کدو و بادمجانها را بشویید و سپس آنها را حلقهای برش بزنید (میتوانید برشهای طولی هم بزنید).
اگر پوستشان ضخیم است آنها را پوست بکنید اما اگر پوست آنها نازک و ظریف است میتوانید با پوست از آنها استفاده کنید.
مرحله سوم
بادمجانهای حلقه شده را روی یک سینی پهن کنید و دو طرف آنها را نمک بزنید و حدود 10 دقیقه به آن زمان دهید تا تلخی آن به کمک نمک گرفته شود. سپس با یک دستمال بادمجانها را خشک کنید و یا آب بزنید تا نمک اضافی آنها پاک شود.
مرحله چهارم
حالا بادمجان و کدوها را کمی تفت دهید تا خامی آنها گرفته شود. نیاز به سرخ شدن نیست، فقط کمی تفت بخورند کافی است.
مرحله پنجم
در این مرحله ظرف مناسبی انتخاب کنید که بتوانید آن را در فر هم قرار دهید. بهتر است از ظرفی استفاده کنید که تعداد لایههای لازانیا در آن سه یا چهار لایه شود.
مرحله ششم
حالا در کف ظرف یک لایه از بادمجانها را قرار دهید و روی آن یک لایه از مخلوط پنیر پیتزا و پنیر موزارلا بریزید و روی آن را کمی ماست و یا خامه ترش بریزید. روی این لایه را یک لایه کدو قرار دهید و دوباره پنیر پیتزا و موزارلا بریزید و سپس دوباره یک لایه ماست یا خامه ترش. این مرحلهها را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.
در لایه آخر هم یک لایه از پنیرها را بریزید و برای مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و کدو و بادمجانها بپزند.
مرحله آخر
اگر دیدید در آخر لایه روی آن که پنیر است برشته نشده میتوانید برای حدود دو تا سه دقیقه بالای فر را روشن کنید تا پنیر آن طلایی رنگ و برشته شود.
نکات کلیدی
همان طور که گفتیم میتوانید از بقیه سبزیجات هم در این لازانیا استفاده کنید؛ علاوه بر بادمجان و کدو مثلاً یک لایه قارچ اضافه کنید و یک لایه اسفناج؛ فقط توجه کنید که این دو سبزی هنگام پخت آب میاندازند، پس حتماً آنها را اول کمی تفت دهید.
میتوانید از گوجه هم در لایهها استفاده کنید اما نیاز به تفت دادن ندارد.
برای تهیه خامه ترش به راحتی میتوانید به میزان مساوی ماست ترش و خامه را با هم ترکیب و استفاده کنید و یا اینکه فقط از ماست استفاده کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین