[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

کیبه سیب‌زمینی، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 7 نفر
نان سوخاری خرد شده: 2 عدد
کره ذوب شده: 4 قاشق
سیب زمینی متوسط: 6 عدد
نمک: 1 و یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: 1 عدد
روغن: 2 قاشق
پیاز متوسط خرد شده: 2 عدد
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
قرص عصاره مرغ خرد شده: 2 عدد
بادام پرک تست شده: 2 قاشق
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا یا پارمزان: به دلخواه

کیبه سیب زمینی غذای بسیار عالی و لقمه‌ای است که در مهمانی‌های کوچک می‌تواند برای پذیرایی بهترین گزینه کدبانو باشد. 

 طرز تهیه
1- فر را تا دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
2- سیب زمینی‌ها را بجوشانید تا بپزند، سپس آن‌ها را آب‌کشی کنید و پس از‌ این که خنک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید. با گوشت کوب یا چنگال آن‌ها را له کنید. سیب زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیاز‌ها را تقریباً 2 دقیقه در آن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه‌ای رنگ شود. عصاره گوشت را در 2 قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی ‌با هم بپزید تا خوب ترکیب شوند، سپس آن‌ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4- یک قالب کمربندی یا تابه گرد بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی‌کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دلخواه کمی ‌پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. 2 قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آن بمالید و پودر سوخاری را روی آن پخش کنید. 2 قاشق کره باقی مانده را روی پودر سوخاری بپاشید.
5- قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پودر سوخاری روی کیبه ترد و طلایی رنگ شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی