فواید بینظیر «سماق» که از آن بی اطلاعید، روزنامه شیراز نوین
خاصیت سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکولهای پروتئینهای حیاتی بدن تا میزان ۸/۸ درصد باعث شده تا این گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت، مفید تشخیص داده شود.
به گزارش مشرق، سماق برای بیماران دارای قند خون، دیابت و چاقی مفرط مفید است. نتایج بررسیها نشان میدهد که این ادویه تأثیر ضدمیکروبی دارد و مانع از بروز بیماری دیابت میشود.
یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف دیابت، ترکیب شدن گلوکز با پروتئینهای حیاتی بدن است که منجر به تغییر عملکرد ساختار شیمیایی این پروتئینها میشود و سماق تا ۸۱ درصد بروز این فرایند را متوقف مینماید. مصرف آن در افراد مبتلا به دیابت از تشکیل هموگلوبین اضافی جلوگیری میکند.
در واقع خواص آنتیاکسیدانی قوی این ادویه به کاهش سطح کلسترول کمک میکند. مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، میتواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد. سماق از بین برنده زمینه جذب چربی در بدن است و از خواص سماق میتوان برای رسیدن به تناسب اندام و تغذیه مناسب بهره برد.
این گیاه سابقه طولانی در طب سنتی ایرانی دارد و به عنوان یک ماده پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی مورد توجه قرار دارد. از خواص دارویی گیاه سماق میتوان به خاصیت آنتیاکسیدانی، خاصیت ضد میکروبی، ضد تب، ضد التهاب، ضد خونریزی، رفع درد دندان، تقویت لثه، نقرس و رماتیسم، همچنین تصفیه خون از مواد زائد اشاره کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین