نگهداری برگ مو داخل سرکه به ۲ روش حرفهای، روزنامه شیراز نوین
دلمه یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است و یکی از مهمترین مواد برای تهیه این غذا برگ مو است، شما میتوانید این برگ را با روشهایی به صورت تازه نگهداری کنید.
به گزارش نمناک، دلمه برگ مو یکی از خوشمزهترین غذاها است که طرفداران زیادی دارد. بسیاری از کدبانوهای ایرانی این غذا را در اواخر بهار و فصل تابستان که برگ مو موجود است، تهیه میکنند. اگر شما علاقهمند به این غذا هستید و دوست دارید در زمستان و پاییز هم دلمه برگ مو تهیه کنید، حتماً برای نگهداری برگ مو باید چارهای بیاندیشید.
یکی از روشهای نگهداری برگ مو به صورت تازه استفاده از سرکه است که در این بخش از رازهای خانهداری نمناک درباره این روش توضیحات مفیدی ارائه خواهیم کرد.
روش اول نگهداری برگ مو در سرکه
اگر میخواهید برگ مو را سبز و سالم و مثل روز اول نگهداری کنید، به روش زیر از سرکه کمک بگیرید:
برگ موها را بشویید.
اجازه دهید آب برگ موها گرفته شده و سپس آن را خشک کنید.
داخل ظرفی سه قاشق غذاخوری نمک، یک چهارم پیمانه سرکه سفید، یک تا یک و نیم لیتر آب به نسبت برگ موها بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا به جوش آید.
بعد از به جوش آمدن آب، برگهای مو را یکی یکی به آب اضافه کنید.
اجازه دهید برگها 10 تا 15 دقیقه داخل آب بماند.
زیر حرارت را خاموش کرده و برگها را از آب خارج کنید.
برگها را آبکش کنید و بگذارید سرد شود.
برگها را چند تا چند روی هم بگذارید و به شکل لوله در بیاورید.
برگهای لوله شده را داخل کیسه فریزر یا زیپ کیپ یا ظرفهای مخصوص فریزر قرار دهید.
برگها را زمان مصرف زودتر از فریزر خارج کنید تا یخشان باز شود.
مدت نگهداری از برگ موها با این روش تا 6 ماه در فریزر میباشد.
روش دوم نگهداری برگ مو در سرکه
این روش یکی از بینقصترین روشهای تهیه برگ مو میباشد و شما میتوانید با خیال راحت آن را در خانه به روشی بسیار آسان تهیه کنید.
برگ انگور
برگ دلمه را خوب بشویید و داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آن کشیده شود.
در این روش برای 200 گرم یا 50 عدد برگ مو، یک سوم پیمانه سرکه، 3 قاشق غذا خوری نمک و آب جوش و یک عدد شیشه نیاز است.
شیشهها را خوب شسته و استریل کنید. در شیشهها باید کاملاً سالم و بدون زنگ زدگی باشد.
داخل یک قابلمه نمک و سرکه و 2.5 لیوان آب جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، صبر کنید تا محلول خنک شود.
برگ مو را داخل یک قابلمه ریخته و مقداری آب جوش روی آن بریزید و در قابلمه را برای 10 دقیقه قرار دهید تا رنگ برگها تغییر کند.
برگها را آبکش کرده و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
برگها را به صورت 5 تایی یا 10 تایی روی هم قرار دهید و به آرامی رول کنید و داخل شیشه قرار دهید.
روی برگ مو داخل شیشه، مخلوط آب و سرکه را بریزید.
محلول آب و سرکه باید تا روی برگها را پر کند.
شیشهها را درون یک قابلمه آب سرد قرار دهید و بگذارید برای 15 دقیقه بجوشد.
میتوانید کنسرو برگ مو را داخل هر دمایی نگهداری کنید.
با این روش میتوانید تا یک سال برگ مو کنسروی داشته باشید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین