تأثیر زنجبیل بر خلق و خو، روزنامه شیراز نوین
محققان دانشگاه کلرادو آمریکا برای اولینبار دریافتند که مصرف زنجبیل در تغییرات خلقوخو و قضاوتهای اخلاقی مؤثر است.
به گزارش بهداشت نیوز، معمولاً قضاوتهای اخلاقی در انسان با احساس خوبی همراه نمیشود، مثلاً هنگامیکه در مورد حشرات سخن میگوییم ذهن ما به صورت ناخودآگاه با احساس انزجار مواجه میشود.
محققان در ادامه مطالعات پیرامون تأثیر مواد غذایی در قضاوتهای اخلاقی به این نتیجه رسیدند که مصرف زنجبیل میتواند در کیفیت شناخت انسان از رفتار دیگران تأثیرگذار باشد.
پروفسور تریسی و همکارانش از دانشگاه کلرادو متوجه شدند که با مصرف زنجبیل، واکنشهای اخلاقی افراد تغییر میکند.
محققان برای اثبات تأثیر زنجبیل در واکنشهای اخلاقی از دو گروه داوطلبان خواستند که دو قرص که یکی حاوی شکر و دیگری زنجبیل بود را مصرف کنند.
در این مطالعه هیچ کدام از افراد تحت نظر نمیدانستند قرصی که خوردهاند حاوی شکر بوده یا زنجبیل، بنابراین محققان ضمن آگاهی از وضعیت داوطلبان از آنها خواستند که پس از گذشت 40 دقیقه برای تأثیر زنجبیل، به تصاویر نامطلوب نگاه کنند.
پژوهشگران در ادامه متوجه شدند واکنش داوطلبانی که قرص حاوی زنجبیل را مصرف کرده بودند هنگام مشاهده تصاویر نامطلوب کنترل شده بود.
اما واکنش افرادیکه به جای زنجبیل، شکر مصرف کرده بودند به مراتب شدیدتر از مصرف کنندگان زنجبیل بود.
محققان در پایان متوجه شدند که با مصرف زنجبیل احتمال مخالفت با مسائل در تضاد با میل شخصی کاهش مییابد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین