[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۶۵
  • دوره جدید

دوپینگ فوق‌مؤثر مغز با مویز، روزنامه شیراز نوین

غذیه، نقش بی‌بدیلی در کارکرد مغز دارد؛ به طوری که مصرف روزانه 25عدد از نوعی خشکبار، باعث تقویت حافظه و مانع بروز آلزایمر می‌شود.
میلاد خادم، پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه مصرف مویز در زمستان باعث افزایش انرژی بدن می‌شود، گفت: مواد آنتوسیانین و پلی فنولیک موجود در مویز، باعث کاهش بیماری‌های سرطانی و آلزایمر می‌شود.
این پژوهشگر طب سنتی با تأکید بر اینکه مویز از نظر شکل ظاهری و رنگ با کشمش متفاوت است اما خواص درمانی یکسانی دارد، اظهار داشت: اسید امگا3 و امگا6 موجود در این خشکبار، در زمان مصرف باعث کاهش غلظت خون و چسبندگی پلاکت‌های خون و مانع لخته شدن خون می‌شود.
خادم با اشاره به اینکه خشک کردن مویز خواص آن را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: این میوه سرشار از ویتامین‌های B ،A ،E و املاحی همچون کلسیم فسفر و پتاسیم است.
وی با اشاره به اینکه قند موجود در مویز از نوع فروکتوز است، تصریح کرد: مبتلایان به دیابت برای کاهش قند خونشان، می‌توانند از این خشکبار استفاده کنند.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه بیماران دیابتی در خصوص استفاده از این خشکبار باید با پزشک مشورت کنند، افزود: مصرف مواد غذایی حاوی قند دی ساکارید برای مبتلایان به دیابت مضر است و این افراد باید از خوردن آن خودداری کنند.
خادم با اشاره به اینکه مویز حاوی آنتوسیانین و پلی‌فنولیک است، تأکید کرد: این خشکبار مانع بروز آلزایمر و تسریع روند بهبود سلول‌های مغزی می‌شود.
به گفته وی، مصرف روزانه 25عدد مویز، باعث جذب مواد معدنی و تقویت حافظه می‌شود.
 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی