قویترین آنتیبیوتیکهای طبیعی برای درمان عفونت بدن، روزنامه شیراز نوین
با ایجاد عفونت، مصرف آنتیبیوتیکها در وهله اول توصیه میشوند اما بهتر است اگر در شرایط خاصی قرار ندارید از آنتیبیوتیکهای طبیعی برای درمان استفاده کنید.
به گزارش نمناک، آنتیبیوتیکها به خصوص آنتیبیوتیک طبیعی انتخاب نهایی برای عفونتهای باکتریایی هستند. آنتیبیوتیکهای طبیعی بسیاری در اطراف ما وجود دارند. آنتیبیوتیکهای طبیعی بسیار بر عفونتهای باکتریایی تأثیر میگذارند. مصرف غیرضروری آنتیبیوتیک باعث میشود پزشک دارو را محدود کند، پس، از مصرف سر خود این دارو خودداری کنید. این داروهای طبیعی در موارد مختلفی باعث پیشگیری و درمان میشوند، سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد و از عفونت جلوگیری میکند و برای کودکان مصرف این آنتیبیوتیکها بهتر است.
بهترین آنتیبیوتیکهای طبیعی
لیستی که در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک مشاهده میکنید، به بدن شما در نابودی عفونتها کمک میکند، برای همین به عنوان آنتیبیوتیکهای طبیعی شناخته میشوند.
سیر:
سیر، مخصوصاً سیر خام برای مقابله با عفونت بسیار مناسب است. سیر حاوی رادیکالهای آزاد و آنتیاکسیدان است. خاصیت آنتیبیوتیکی سیر به دلیل ترکیب سولفوردار آن به نام آلیسین (allicin) است. سیر خواص ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد انگل دارد. اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده میکنید، قبل از مصرف سیر به عنوان آنتیبیوتیک طبیعی با پزشک مشورت کنید.
عسل:
یکی دیگر از بهترین آنتیبیوتیکهای طبیعی عسل است که برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن، مقابل باکتری استفاده میشود، همچنین برای درمان سوختگی و زخم مناسب است. عسل دارای هیدروژن پروکساید است و دارای غلظت بالای قند است که میتواند به متوقف کردن رشد برخی از باکتریها کمک کند. چای گیاهی وقتی با عسل مخلوط شود به درمان عفونتهای داخلی باکتریایی کمک میکند. عسل رطوبت باکتریها را از آنها خارج میکند و باعث میشود باکتری در اثر خشک شدن نابود شود. هرگز نباید به کودک زیر یک سال عسل داد.
روغن آویشن:
آویشن میتواند در برابر میکروبهای مقاوم به آنتیبیوتیک مفید باشد. عصاره آویشن فقط برای استعمال خارجی کاربرد دارد و شما نباید عصاره آویشن را بخورید. عصاره آویشن را برای استعمال خارجی با روغن نارگیل و روغن زیتون مخلوط کنید. افراد با فشار خون بالا یا پرکاری تیروئید نباید از عصاره آویشن استفاده کنند.
روغن ارگانو:
ارگانو و روغن ارگانو به عنوان یک ماده ضد باکتری طبیعی برای مبارزه با باکتریهای عامل عفونت و مبارزه با رشد بیش از حد «کاندیدا» است. زمانی که به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا مبتلا شدهاید، از ارگانو استفاده کنید. برای استفاده از روغن ارگانو، آن را در آب یا یک روغن حامل رقیق کنید و به مقدار توصیه شده روزانه مصرف کنید.
پیاز:
پیاز هم مثل سیر است، پیاز و سیر بعد از پخته شدن خاصیت آنتیبیوتیکی خود را از دست میدهند. خوردن پیاز خام به کاهش درد، عفونت، سرماخوردگی و سرفه کمک میکند.
کلم:
کلم یکی دیگر از آنتیبیوتیکهای طبیعی است که ایمنی بدن را بالا میبرد و حاوی مقادیر فراوانی ویتامین C است. سالاد کلم یا آب کلم خام با عسل تأثیر شگفتی روی بدن میگذارد. کلم یک ماده گیاهی ضد باکتری طبیعی است که میتواند به از بین رفتن باکتریها و ویروسها کمک نماید. کلم برگ، کلم بروکلی و گل کلم دارای ترکیبات گوگردی میباشند که سلولهای مضر را از بین میبرند.
زردچوبه:
زردچوبه دارای مادهای به نام کورکومین است که ضد باکتری، ضد میکروب و ضد التهاب میباشد. زردچوبه به عنوان یک عامل ضد سرطان، بیماریهای خودایمنی، بیماریهای التهابی و بسیاری موارد دیگر عمل میکند. زردچوبه و عسل هر کدام خواص خود را برای سلامتی دارند، اما زمانی که این دو ابرخوراکی را با هم ترکیب کنید، قدرت آنها چند برابر میشود.
اکیناسه یا سرخارگل:
اکیناسه (سرخارگل) یک گیاه دارویی است که انتخابی عالی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه است و مصرف آن میتواند به پیشگیری و درمان سرماخوردگی و کوتاه کردن مدت زمان بیماری کمک نماید.
عصاره دانه گریپ فروت:
عصاره دانه گریپ فروت یا GSE، یک ماده ضد میکروبی است که از رشد قارچها و باکتریها جلوگیری میکند. عصاره گریپ فروت مقابل ویروسهای بیشمار، باکتریها، انگلها و گیاههای قارچی از بدن دفاع میکند.
سرکه سیب:
مطالعات نشان دادهاند که سرکه سیب ویژگی آنتیبیوتیکی و ضدعفونی کنندگی دارد. سرکه سیب بدن را قلیایی میسازد و این شرایط میتواند به پیشگیری یا مبارزه با برخی انواع سرطان کمک کند.
پونه کوهی:
پونه کوهی یکی از مؤثرترین آنتیبیوتیکهای طبیعی است که فعالیت آنتیاکسیدانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
یاس بنفش هندی یا نیم (چریش):
نیم یا یاس بنفش هندی، آنتیبیوتیک طبیعی دیگری است که باکتریهایی که باعث ایجاد جوش و کورک میشوند را از بین میبرند.
میخک:
عصاره آب میخک در برابر بسیاری از باکتریها از جمله باکتری ای کولای مفید است.
روغن طبیعی نارگیل:
روغن نارگیل ویژگی ضدعفونی کنندگی دارد که به بالا بردن ایمنی بدن و درمان بیماریها کمک میکند. روغن نارگیل به طور طبیعی دارای خواص ضد قارچی و ضد میکروبی و مملو از آنتیاکسیدانهای بینظیر است.
خوک طلایی (گلدن سیل):
خوک طلایی دارای مادهای به نام بربرین (berberine) است که باکتری را نابود و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. خوک طلایی میتواند با اسهال باکتریایی و عفونت مجاری ادرار مبارزه کند.
پودر خوک طلایی را در یک فنجان آب داغ بریزید و بعد از صاف کردن روزی یک بار بنوشید، اما نباید خوک طلایی را بیشتر از یک یا دو هفته استفاده کرد. اگر دارو مصرف میکنید، پیش از مصرف خوک طلایی با پزشک مشورت کنید.
عصاره گیاه میر:
عصاره گیاه میر دارای خواص آنتیسپتیک، ضد قارچی و ضد التهابی است و در مبارزه با E. coli، استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا و کاندیدا آلبیکنس مؤثر میباشد.
زنجبیل:
در مطلب خواص زنجبیل خواندید که یکی از در دسترسترین آنتیبیوتیکهای طبیعی زنجبیل است که در درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، حالت تهوع، درد مفاصل و دل درد استفاده میشود.
نقره کلوئیدی:
نقره کلوئیدی ترکیبی از ذرات نقره معلق در یک مایع است که فعالیت آنزیمهایی که باکتریهای تک سلولی برای تکثیر به آنها نیاز دارند را متوقف میسازد. نقره کلوئیدی آنتیبیوتیک طبیعی برای مقابله با عفونتهای گلو محسوب میشود. نقره به عنوان یک فلز سنگین میتواند سمی باشد پس نباید زیاد استفاده گردد.
فلفل هابانرو:
فلفل هابانرو یکی از تندترین فلفلهای جهان است که خواص ضد باکتری دارد و یک آنتیاکسیدان طبیعی به شمار میرود. از سسهای چیلی هابانرو برای مبارزه با باکتریها استفاده کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.
دارچین:
دارچین یکی از ادویههای غنی است که غذا را خوشبو میکند و حاوی مقادیری آنتیبیوتیک است. دارچین میتواند به درمان عفونتهای مخمر کمک کند. برای بهرهمند شدن از خواص دارچین، چوب دارچین را در ظرف آب بجوشانید و محتویات مورد علاقه خود را داخل آن بریزید. سپس میتوانید نوشیدنی را خنک کرده و آن را در طی چند روز مصرف کنید.
پروبیوتیکها:
پروبیوتیکها باکتریها و مخمرهایی هستند که در بدن، برخی غذاها و برخی مکملهای غذایی وجود دارد. برای استفاده از این باکتریهای مفید، از لبنیات حاوی پروبیوتیک مانند: ماست، دوغ، پنیر و شیر استفاده کنید. مصرف مواد دارای پروبیوتیک به سلامت دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن کمک کرده و احتمال ابتلا به بیماریهای عفونی دستگاه تنفسی فوقانی را کاهش میدهد.
اکالیپتوس:
اکالیپتوس خاصیت ضد عفونی کننده زیادی دارد و در از بین بردن قارچ بسیار عالی عمل میکند. از اکالیپتوس در چایها و برای استنشاق جهت مقابله با سرفه استفاده میشود.
عصاره برگ زیتون:
عصاره برگ زیتون ترکیبات فعال مانند: اولئوروپین، لینولئیک اسید دارند که دارای خواص آنتیبیوتیکی بالایی بوده و میتوانند باکتریها، قارچها و ویروسهای مضر را از بین برده و تکثیر آنها را متوقف نمایند. عصاره برگ زیتون یک ماده گیاهی طبیعی برای کاهش تب است.
پادارکو:
از پوست تنه و برگ درخت پادارکو به صورت چای میتوانید برای رفع عفونتها و باکتریها استفاده کنید. استفاده ازاین گیاه سبب از بین رفتن تمامی ویروسها و میکروبها خواهد شد.
ریشه ترب کوهی:
ریشه ترب کوهی به دلیل دارا بودن ایزوتیوسیاناتها ضد باکتری بوده و یک آنتیبیوتیک طبیعی به شمار میرود. آلیل ایزوتیوسیانات روغن عامل مزه قوی ترب کوهی با تعدادی از عوامل بیماریزا مقابله میکند.
پرتقال:
پرتقال و آناناس حاوی ویتامین c فراوانی است که ایمنی بدن را بالا میبرد و بدن شما را سالم نگه میدارد. این ویتامین به دلیل تواناییاش در تقویت سیستم ایمنی برای درمان سرماخوردگی کمک کننده است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین