[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۶
  • دوره جدید

مصرف ‌این عصاره صیفی ابتلا به قند خون را غیر ممکن می‌کند، روزنامه شیراز نوین

صد آنلاین: عصاره پیاز می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند و‌ این تأثیر به دلیل ترکیبات سولفور وکوارستین در پیاز است که می‌تواند اثرات مفیدی روی قند خون داشته باشد.
عصاره پیاز می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند و‌این تأثیر به دلیل ترکیبات سولفور وکوارستین در پیاز است که می‌تواند اثرات مفیدی روی قند خون داشته باشد. با‌ این حال مشخص شد که پیاز تنها زمانی اثر مثبت را به نمایش می‌گذارد که تحت نظر پزشک و همراه با متافورمین، داروی دیابت مصرف شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی