[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۸۴
  • دوره جدید

گوشت مرغ را رنگ می‌کنند، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، گفت: استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده‌های گوشت مرغ به جای گوشت قرمز وجود دارد.
 بهرام دارایی با بیان اینکه صحبت هایش با رسانه‌ها صرفاً درباره رنگ کردن  فرآورده‌های گوشت مرغ و ارائه آنها تحت عنوان فرآورده‌های گاو و گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها، تصریح کرد: اصولاً امکان تبدیل گوشت مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.
وی تأکید کرد: استفاده از رنگ‌های غیرمجاز در مواد غذایی به ویژه استفاده از رنگ برای تقلب در فرآورده‌های گوشت مرغ به جای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.
دارایی افزود: این قبیل تقلب‌ها به دلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ وجود دارد و متأسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله‌ای تولید می‌کنند.
وی ضمن توصیه به دقت در خرید و رؤیت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو در بسته بندی فرآورده‌های گوشتی، به مردم اطمینان داد که سازمان غذا و دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می‌کند و محصولاتی که در آنها تقلب صورت گرفته باشد، از سطح عرضه خارج می‌نماید؛ بنابراین دلیلی برای نگرانی آنها وجود ندارد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی