[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها و تقویت ریه‌ها با این دمنوش، روزنامه شیراز نوین

دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند. به گزارش صدآنلاین، خواص دارویی رُز سال‌ها است که شناخته شده و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و ابوعلی سینا برای اولین بار از گل سرخ، گلاب گرفت و از خواص درمانی آن بهره برد. همچنین رومیان باستان خاصیت دارویی برای رُز قائل بودند. ساکنان اولیه آمریکای شمالی نیز برای تسکین سوزش سر معده و ناراحتی‌های معده چای دم شده با گلبرگ‌های رُز می‌نوشیدند.
چای گل محمدی همچنین در بهبود دردهای قاعدگی مؤثر است.
دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند و گل سرخ منبع آنتی‌اکسیدان بوده و از خواص دمنوش گل سرخ می‌توان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد.
دمنوش گل محمدی عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.
غرغره کردن دم‌کرده یا دمنوش گل محمدی، گلو درد را برطرف می‌کند.
دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.
چای گل سرخ باعث تسکین دستگاه عصبی می شود.
دمنوش این گیاه برطرف‌کننده نفخ معده است.
دمنوش گل سرخ تب‌بر است.
تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی‌های ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.
دمنوش گل محمدی برای اختلالات تنفسی هم مناسب و چای گل محمدی برای مقابله با انواع مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. بنابراین توصیه می‌شود با فرارسیدن روزهای سرد سال از این چای غافل نباشید.
دمنوش گل محمدی برای سم زدایی از بدن
مصرف منظم چای گل محمدی در گام اول به سم‌زدایی و پاکسازی بدن کمک می‌کند. چون روی کبد و صفرا تأثیر داشته و باعث تمیزی آنها می‌شود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و به کنترل حالت احتباس آب در بدن کمک می‌کند. البته باید گفت که با یک گل بهار نمی‌شود. یعنی با نوشیدن یک فنجان چای گل محمدی نمی‌توانید از این خواص بی‌نظیر بهره‌مند شوید. باید این نوشیدنی را به صورت منظم و یک دوره درمانی میل کنید.
دمنوش گل محمدی منبع آنتی‌اکسیدان و ضد سرطان
استفاده از آنتی‌اکسیدان‌ها را می‌توان یکی از اصلی ترین عوامل برای مقابله با ابتلا به سرطان برشمرد. به همین سبب پزشکان دائماً افراد را به مصرف مواد خوراکی حاوی آنتی‌اکسیدان توصیه می‌کنند. چای گل محمدی از جمله غنی‌ترین منابع آنتی‌اکسیدان است. وجود کاتچین در این چای می‌تواند عاملی بسیار مفید در مقابله با سرطان باشد.
آنتی‌اکسیدان‌ها از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و به این ترتیب از بروز سرطان ها پیشگیری می‌کنند. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی نه تنها از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند بلکه بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم اطراف، باعث نابودی سلول‌های سرطانی می‌شود. در واقع این گل باعث بهبود سلامت درون و بیرون بدن و حفظ جوانی آن می‌شود.
خاصیت تب‌بر بودن گل محمدی
اگر تب دارید می‌توانید به این چای اعتماد کنید. چای گل محمدی باعث کاهش دمای بدن شده و تب را کاهش می‌دهد. این چای برای پاکسازی بدن و کاهش التهاب و همچنین برطرف کردن ضایعات پوستی نیز مؤثر است. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که گل سرخ از تشدید عفونت جلوگیری می‌کند.
گل محمدی یک آرام‌بخش طبیعی
اصلی‌ترین خاصیتی را که درباره خواص چای گل محمدی می‌شناسیم خواصیت آرام‌بخش بودن این دمنوش است. نوشیدن چای گل محمدی تأثیر بسیار شگفت‌انگیزی بر اعصاب انسان دارد. نوشیدن دمنوش گل محمدی می‌تواند خستگی یک روز کاری را به‌طور کلی از تن شما بیرون کند و شما با انرژی دوچندان ساعاتی خوش را در کنار خانواده بگذرانید. همچنین این نوشیدنی توانایی از بین بردن خستگی و بی‌خوابی را نیز در خود جای داده است.
طبع دمنوش گل محمدی
طبیعت چای و دمنوش گل محمدی معتدل است و این دمنوش حاوی مقادیر بالای ویتامین C، پلی فنل‌ها، ویتامین A، مواد معدنی مختلف، اسید مالیک، پکتین و اسید سیتریک، نئولول، گرانیول، میرن، کورستین و دیگر آنتی‌اکسیدان‌هاست.
بهترین زمان مصرف گل محمدی
1 تا 2 ساعت پیش از غذا یا پس از غذا، بهترین زمان مصرف چای و دمنوش گل محمدی می‌باشد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی