[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

پوست ماهی چه مضرراتی دارد ؟، روزنامه شیراز نوین

ماهی یکی از منابع غنی پروتئین حیوانی است که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد.
به گزارش صدآنلاین، ماهی سرشار از موادی غذایی است که به دلیل طعم خوب و فواید آن در تمام وعده‌های غذایی استفاده می‌شود. از آن‌جا که ماهی یک منبع غنی از مواد مغذی مانند آهن و اسید‌های چرب اُمگا ۳ است، سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف ۱۱۳ گرم ماهی، ۲ تا ۳ بار در هفته را توصیه کرده است.
با این حال برخی از انواع ماهی‌ها، حاوی جیوه و دیگر مواد سمی هستند و این سموم می‌توانند در پوست ماهی نیز وجود داشته باشند. بهتر است ماهی بدون جیوه و یا با جیوه اندک را برای مصرف انتخاب کنید.
آب دریا، حاوی جیوه است و پوست ماهی جیوه را جذب می کند، به‌علاوه خوردن آن به‌دلیل وجود نیترات‌های زیاد، موجب بروز بیماری و سنگ‌کلیه می‌شود.
در ادامه برخی ماهی‌های کم جیوه و جیوه متوسط را نام می‌بریم:
کم جیوه: مانند ماهی روغن (کاد)، کفشک، ماهی قزل‌آلا، تیلاپیا است.
جیوه متوسط: کپور، هامور، هالیبوت (لوزی ماهی)، ماهی ماهی، سرخو، البته مقدار دقیق مواد مغذی موجود در پوست ماهی به‌شدت به نوع ماهی بستگی دارد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی