خواص درمانی ارده کنجد برای بدن ، روزنامه شیراز نوین
یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: ارده، منبع بسیار خوبی برای تأمین کلسیم بدن بوده و سبب استحکام و سلامت استخوانها و دندانها میشود.
به گزارش بهداشت نیوز، مرتضی عزیزپور در رابطه با خواص درمانی دانه کنجد، اظهار کرد: کُنجد، سرشار از مواد مغذی و معدنی بوده و ارده یکی از محصولات خوراکی است که از کُنجد تفت داده شده بهدست میآید و طبیعت آن گرم و تر بوده و برای افراد سردمزاج بسیار مفید است.
وی با بیان اینکه ارده کنجد بسیار انرژیزا بوده هم عنوان کرد: به همین دلیل توصیه میشود در فصل سرد سال و شهرهای سردسیر که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد، مصرف شود، همچنین ارده کنجد را میتوان با عسل و شیره انگور یا خرما بهعنوان صبحانه یا عصرانه مصرف کرد.
عزیزپور با بیان اینکه در دانه کُنجد و مواد غذایی حاصل از آن، آنتیاکسیدانهای فراوانی وجود دارد که وجود این آنتی اکسیدانها از سرطان در بدن پیشگیری میکند، تصریح کرد: مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و ماه نیز باعث کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون یا همان HDL میشود.
کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه ارده منبع بسیار خوبی برای تأمین کلسیم بدن بوده و سبب استحکام و سلامت استخوانها و دندانها میشود، گفت: ارده کُنجد، ضد درد مفاصل، مؤثر در جلوگیری از پوکی استخوان، کمک به بهبود مشکلات گوارشی و معده و همچنین بهلحاظ خاصیت بالا بردن میزان حرارت بدن برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است و در واقع مصرف آن در فصول سرد سال بهمنزله واکسینه کردن بدن در برابر بیماریهای چون سرماخوردگی و آنفولانزا محسوب میشود.
عزیزپور با بیان اینکه ارده کنجد سرشار از کلسیم و پروتئین گیاهی و اُمگا۳ است، خاطر نشان کرد: گفتنی است در صورت مصرف بیش از حد و عدم تحرک، سبب چاقی و اضافه وزن خواهد شد و استفاده از ارده برای افراد دیابتی هم مضر است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین