[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۷۲
  • دوره جدید

آشنایی قصابان و پزندگان با بیماری تب کنگو و آنفلوآنزای مرغی، روزنامه شیراز نوین

بیش از 170 نفر از صنف قصابان و پزندگان مرودشتی با راه‌های پیشگیری و کنترل بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان آشنا شدند.
به گزارش شیرازنوین به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مرودشت حبیب کشاورز با تایید این خبر گفت: این جلسه در سالن رازی مرکز بهداشت شهرستان با هدف آشنایی بیشتر با بیماری تب کریمه کنگو و آنفلوانزای پرندگان جهت قصابان، کبابی‌ها و مسئولین تالارهای پذیرایی و رستوران‌ها برگزار شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان مرودشت در مورد عامل بیماری تب کریمه کنگو گفت: این یک بیماری ویروسی است که نوعی کنه سخت، مخزن و ناقل آن بوده و این بیماری سال‌هاست که در کشور ما وجود دارد و در فصل گرما بعلت افزایش جمعیت کنه‌ها شیوع پیدا می‌کند. 
 کشاورز با بیان اینکه کسانی که با دام و فراورده‌های دامی در تماس هستند نیازمند مراقبت بیشتری هستند افزود: این بیماری در وهله اول یک بیماری شغلی ست و بیشتر دامداران و قصابان و کارگران کشتارگاه و پرسنل دامپزشکی را در معرض خطر قرار می‌دهد. وی ادامه داد: استفاده از وسایل حفاظت شخصی نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش بند غیر قابل نفوذ در پیشگیری از ابتلای قصابان و سلاخان به این بیماری پیشگیری می‌کند. این کارشناس در مورد شرایط تهیه و نگهداری گوشت گفت مصرف کننده‌ها با رعایت چند نکته می‌توانند با خیال آسوده گوشت قرمز خود را خریداری و مصرف کنند اول اینکه در همه حال گوشت ممهور به مهر دامپزشکی را خریداری و از خرید گوشت گرم خودداری کرده و گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال(4 درجه) نگهداری شود تا هم از بابت این بیماری خیالمان راحت باشد و هم فعل و انفعالات آنزیمی گوشت بطور آرام طی شود تا طعم و تردی گوشت حفظ شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی