مدیركل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس: ۴۰ درصد از نقاط حادثهخیز فارس آشکارسازی شده است ، روزنامه شیراز نوین
ایسنا: مدیركل راهداری و حمل و نقل جادهای استان فارس با بیان اینكه كل نقاط پر تصادف و دارای تصادف كشور احصاء شده است، گفت: تاكنون آشكارسازی 40درصد از این نقاط در فارس انجام شده است.
علیرضا سیاهپور دوشنبه 29 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: یكی از اقدامات لازم در راستای به زانو درآوردن غول تصادف در فارس، بهسازی و حذف نقاط پر تصادف و دارای تصادف است.
او با بیان اینكه هدف از اجرای برنامههای مختلف كاهش حجم و شدت تصادفات در راههای فارس است، گفت: اگر تعداد حوادث و جانباختگان حوادث رانندگی در استان فارس را با شاخصهای طول راهها و حجم تردد بسنجیم، فارس استان شانزدهم كشور محسوب میشود.
او در عینحال گفت: با توجه به اجرای برنامه آشكارسازی نقاط پرتصادف و دارای تصادف در فارس، تاكنون 40درصد این نقاط آشكارسازی شده و امیدواریم تا پایان شهریور امسال تمام نقاط آشكارسازی شود.
این مقام مسئول منظور از آشكارسازی را نصب علائم هشداردهنده و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع حوادث دانست و گفت: در فارس تعداد 121 نقطه پرتصادف و 176 نقطه دارای تصادف مشخص شده است.
سیاهپور اعمال قانون را راهی موثر در کاهش تصادفات دانست و در عینحال بر اجرای كنترلی مختلف اعم از ایمنی راهها، ایمنی خودروها و استفاده از شیوههای كنترلی مختلف، حذف نقاط پرتگاهی و ... تاكید كرد.
وی با بیان اینكه 30 درصد تصادفات رانندگی در استان فارس طی سال 95 واژگونی خودرو بوده است، گفت: با اجرای اقداماتی بهدنبال كاهش شدت حوادث واژگونی و در نتیجه كاهش شدت مجروحیتها و فوتیها هستیم.
سیاهپور تصریح كرد: امیدوار هستیم كه تا سال آینده بیش از 50 درصد نقاط پرتصادف و دارای تصادف در فارس برطرف شده باشد.
مدیركل راهداری فارس همچنین از تلاش برای برندسازی و رتبهبندی شركتهای حمل و نقل كالا و مسافر در كشور و فارس خبر داد و گفت: هماینك فارس با در اختیار داشتن 37 هزار دستگاه ناوگان باری، رتبه اول را در كشور دارد؛ البته عمر ناوگان حمل بار در فارس بالا است و تلاش میكنیم كه متوسط عمر وسایل نقلیه را با روشهایی كاهش دهیم.
او یكی از روشهای كاهش متوسط عمر وسایل نقلیه حمل بار را برندسازی و رتبهبندی دانست و گفت: هماینك ناوگان حمل بار در فارس بین 5 تا 40 سال عمر دارد و امیدواریم با اجرای طرحهای مد نظر، بخش خصوصی برای نوسازی ناوگان راغب شود.
سیاهپور با بیان اینكه سالانه 25 میلیون تن كالا توسط ناوگان حمل بار در فارس جابهجا میشود، گفت: ظرفیت موجود 40 تن در ماه است و امیدواریم كه با راهاندازی كارخانههای فولاد، توسعه فعالیتهای صنعتی در بخش كشاورزی و معدن، این میزان طی 4 تا 5 سال آینده به نقطه مطلوب نزدیك شود.
مدیركل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس تصریح كرد كه تا انتهای شهریور امسال دستورالعملهای برندسازی و رتبهبندی نهایی شده و این روش اعمال خواهد شد.
او همچنین به وجود 120 شركت مسافربری در كشور اشاره و اضافه كرد: هماینك در فارس 6 هزار و 800 راننده با استفاده از 4 هزار و 100 دستگاه اتوبوس، مینیبوس و سواری، خدمات حمل و نقل مسافر را ارائه میدهند.
سیاهپور با بیان اینكه سال گذشته 12 میلیون مسافر در فارس با ناوگان حمل و نقل عمومی جابهجا شدهاند، گفت: برندسازی و رتبهبندی باعث افزایش تمایل مردم به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی در حوزه مسافر، خواهد شد.
او با بیان اینكه عمر مفید مینیبوس 10، اتوبوس 15 و سواری 10 سال است، گفت: متاسفانه پدیده خودمالكی در حوزه حمل و نقل مسافر، یكی از مشكلات موجود بهشمار میرود كه مانع نوسازی ناوگان حمل و نقل مسافر شده است. سیاهپور گفت: با برندسازی تعداد شركتهای ارائه دهنده خدمات حمل و نقل مسافر در كل كشور به عدد 50 تا 70 شركت خواهد رسید؛ با اعمال روشهای پیشبینی شده امكان نوسازی و بهسازی ناوگان حمل و نقل مسافر و نظارت بیشتر و مطلوبتر بر آنها، امكانپذیر خواهد
بود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین