[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۳۰
  • دوره جدید

بیسکوییت قلبی شکلاتی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 20نفر
آرد سفید: 2پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره: 1پیمانه
پودر قند: یک دوم پیمانه
عصاره وانیل: 1قاشق چای‌خوری
شکلات تخته‌ای ساده یا تخت: 180گرم
 
خمیر بیسکوییت قلبی خیلی راحت و به سادگی تهیه می‌شود. برای تهیه این خمیر می‌توانید از انواع همزن‌های برقی یا حتی از همزن دستی استفاده کنید. بیسکوییت قلبی که می‌خواهیم دستور تهیه آن را توضیح بدهیم نوعی شورت برد (shortbread) است. شورت بردها بیسکوئیت‌های سنتی اسکاتلندی هستند که عمدتاً از چهار ماده اصلی تشکیل می‌شوند: آرد، شکر، کره و وانیل. شورت برد به دلیل شباهت اسمی ممکن است با شورت کیک اشتباه گرفته شود. اما باید توجه داشت که گرچه این دو شباهت‌هایی با هم دارند، دو شیرینی مختلف هستند. در شورت کیک معمولاً از روغن گیاهی استفاده می‌شود و همچنین وجود یک عامل ورآورنده مثل بیکینگ پودر در آن بافتش را شبیه به کیک می‌کند؛ ولی شورت برد از کره تهیه می‌شود و بیکینگ پودر ندارد، به همین علت هم پف نمی‌کند و بیشتر بافتی شبیه به بیسکویت دارد.
 
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۷۷درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید. کره را چند دقیقه بگذارید تا کمی نرم شود و سپس آن را با همزن بزنید تا کاملاً نرم شود. از سرعت کم همزن استفاده کنید یا با همزن دستی این کار را انجام دهید، چون نباید هوای زیادی وارد خمیر شود.
سپس پودر قند و عصاره وانیل را اضافه کنید و مجدداً دو دقیقه با سرعت کم بزنید تا پودر قند کاملاً با کره مخلوط شود و مخلوطی کرم مانند حاصل شود.
در مرحله بعد، نمک را با آرد مخلوط کنید؛ سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. دیواره‌های کاسه را با قاشق پاک کنید و مجدداً هم بزنید تا آرد کاملاً با مواد دیگر مخلوط شود و خمیر بیسکوییت آماده شود. خمیر بیسکوییت خمیر سفتی است. آن را با دست گرد کنید و به شکل توپ دربیاورید.
خمیر باید قبل از قالب زدن در یخچال قرار گیرد و خنک شود. برای این مرحله، یک تکه سلفون روی سطح کار بیاندازید و خمیر را روی آن قرار دهید. با دست خمیر را به شکل دایره‌ای باز کنید. این کار باعث می‌شود خمیر زودتر خنک شود. سپس سلفون را دور آن بپیچید و خمیر را چند ساعت در یخچال قرار دهید. 
خمیر را ۵-۱۰دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. سپس سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را به آرامی با وردنه باز کنید. هر بار که وردنه را روی خمیر می‌کشید، کمی با دست خمیر را بچرخانید تا به سطح نچسبد و هر چند ثانیه یک بار چک کنید و اگر لازم بود کمی آرد دیگر زیر آن بپاشید. اگر خمیر ترک برداشت نگران نباشید و با دست آن را به هم بچسبانید.
خمیر باید به قطر حدوداً نیم سانت برسد و همه جای آن قطر یکسان داشته باشد. روی خمیر دست بکشید تا از این موضوع مطمئن شوید. سپس خمیر را با کاتر قلبی قالب بزنید. اگر پشت بیسکوییت آردی است، با استفاده از یک قلم‌مو آرد را بتکانید و بیسکوییت قلبی را روی کاغذ روغنی بگذارید.
وقتی همه بیسکوییت‌ها در سینی چیده شد آنها را ۸-۱۰دقیقه در فر بگذارید. هرچه بیسکوییت بیشتر در فر بماند تردتر می‌شود. اگر دوست دارید بیسکوییت نرم باشد، وقتی شروع به قهوه‌ای شدن کرد بلافاصله آن را از فر خارج کنید و اگر دوست دارید ترد باشد کمی بیشتر در فر بگذارید.
شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در کاسه نشکن بریزید. کاسه را روی کتری یا قابلمه آب جوش قرار دهید تا شکلات آب شود. وقتی بیسکوییت‌ها آماده و خنک شدند، آنها را یکی یکی در کاسه شکلات فرو ببرید و نصف آنها را به شکلات آغشته کنید. سپس مجدداً آنها را در سینی بچینید و بگذارید خنک شوند. بیسکوییت قلبی شکلاتی شما آماده است.

نکته
می‌توانید خمیر را از روز قبل تهیه کنید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید. اگر در هر مرحله‌ احساس کردید خمیر شل و چسبنده شده است، دوباره آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی