[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۸۳
  • دوره جدید

پوکی استخوان را با این میوه تابستانه ضربه‌فنی کنید، روزنامه شیراز نوین

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف آلوی سیاه را برای مبتلایان به پوکی استخوان ضروری دانست.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره خواص آلوی سیاه اظهار کرد: آلوی شیرین دارای طبع معتدل است. این آلو‌ها به خاطر اینکه در اثر تابش آفتاب رسیده و آبدار می‌شوند حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند.
وی بیان کرد: آلو سرشار از انواع گروه ویتامین‌های B است که ویتامین‌های این گروه نقش مؤثری در فعالیت‌های سلول‌های مغزی و کبدی دارند.
این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی با اشاره به ملین بودن آلو عنوان کرد: مبتلایان به یبوست باید مخلوط آلوی پخته شده را به همراه کمی ترنجبین و عسل یا شکر سرخ میل کنند.
وی افزود: افراد بهتر است آلو را در فصلش به اندازه متعادل مصرف کنند. این میوه تأثیر بسزایی در درمان سرفه دارد، اگر آلو با انجیر به همراه مقداری آب ترکیب شود شربتی خوشمزه تهیه می‌شود که برای سرفه به خصوص سرفه‌های خشک، نرمی و خشونت سینه بسیار مفید است.
عظمایی تأکید کرد: مصرف آلوی ترش و شیرین سبب رفع سردرد‌های گرم و تب‌های صفراوی شده، همچنین استفراغ صفراوی، عطش، حرارت قلب و خارش بدن را فرو می‌نشاند و آشفتگی‌های بدن ناشی از غلبه صفرا را آرام می‌کند.
وی مصرف آلوی سیاه را بهترین درمان برای پوکی استخوان دانست و تصریح کرد: استفاده از این میوه باعث ترمیم استخوان‌های بدن به خصوص در زنان می‌شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آلوی سیاه تأثیر چشمگیری در سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد. طبق تحقیقات علمی صورت گرفته درباره آلوی سیاه، مصرف این میوه نقش مؤثری در تنظیم و مقاوم سازی توده‌های استخوانی در مبتلایان به پوکی استخوان ایفا می‌کند.
وی اظهار کرد: آلوی سیاه و بخارا قابلیت جذب بالای آهن را دارد، این قابلیت به دلیل ویتامین C موجود در آن است، ویتامین C سبب سالم سازی بافت‌های بدن و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
عظمایی افزود: مصرف روزانه مقداری ویتامین C در فصل سرما برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا ضروری است. استفاده از آلو (تازه و خشک) برای بدن مفید بوده و مصلح خوبی برای تب‌های گرم محسوب می‌شود.
وی توصیه کرد: کهنسالانی که دچار یبوست هستند باید هشت عدد آلوی خشک را به همراه پنج عدد انجیر در آب جوش خیسانده و پس از گذشت حدود ۱۲ساعت این معجون را به همراه کمی شکر یا عسل ۳۰دقیقه قبل از غذا میل کنند.
این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی تأکید کرد: افرادی که طبع سرد دارند باید آلوی پخته شده را به همراه کمی عسل یا شکر میل کنند. همچنین اشخاص بهتر است که آلوی زرد و سیاه را ۳۰دقیقه قبل از غذا مصرف کنند.
وی یادآور شد: افرادی که دچار سنگ کلیه، ناراحتی طحال، مشکلات حاد گوارشی و روماتیسم هستند باید در مصرف آلو احتیاط کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی