[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۳
  • دوره جدید

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد، روزنامه شیراز نوین

یک متخصص تغذیه، در خصوص مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می‌شود، توضیحاتی داد.
به گزارش مهر، گلبن سهراب گفت: جوشاندن شیر فله‌ای باعث می‌شود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین‌های شیر می‌شود.
وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث می‌شود، میکروب‌های بیماری‌زا از بین بروند؛ در حالی که در شیر فله‌ای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، بیان کرد: جوشاندن شیر باعث می‌شود، پروتئین آن از بین برود.
این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تأکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع‌شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی