[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۶
  • دوره جدید

فلافل چغندر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
نخود خیس خورده: 4پیمانه
چغندر رنده شده: 1پیمانه
پیاز کوچک: 1عدد
گشنیز خرد شده: یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
سیر خرد شده: 2حبه
آرد: 6قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 2قاشق چای‌خوری
زیره سبز: 1قاشق چای‌خوری
نمک: 1قاشق چای‌خوری
فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن: برای سرخ کردن
 
دستورهای مختلفی برای تهیه فلافل وجود دارند؛ اما این بار با یک دستور خاص و متفاوت روبرو هستیم. فلافل چغندر بسیار زیبا و قرمزرنگ است و همان‌طور که از اسمش پیداست، در آن از چغندر استفاده شده است. چغندر علاوه بر خواص فوق‌العاده‌ای که دارد، چنان رنگ قرمز تیره‌ای دارد که افزودن مقدار کمی از آن به غذا، آن را بسیار زیبا می‌کند. در ضمن چغندر باعث می‌شود فلافل طعم خاصی پیدا کند و آبدارتر شود. فلافل چغندر را حتماً باید امتحان کنید. به ویژه اگر گیاهخوار هستید یا تصمیم دارید بیشتر از غذاهای گیاهی در برنامه غذایی خود استفاده کنید، این غذا به شما توصیه می‌شود.
 
طرز تهیه 
نخودها را از شب قبل داخل مقدار زیادی آب خنک بریزید و بگذارید تا صبح خوب خیس بخورد. برای تهیه خمیر فلافل، اول نخودها را آبکش کنید و داخل غذاساز بریزید.
یکی دو بار پالس بزنید تا نخودها کمی خرد شوند. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و مجدداً بزنید تا با هم مخلوط شوند. آنقدر پالس بزنید تا مواد تقریباً یک‌دست شوند و نخودها خیلی ریز شوند (ولی آنقدر نزنید که حالت پوره پیدا کند).
حال خمیر را با قالب فلافل قالب بزنید. اگر قالب ندارید می‌توانید از اسکوپ‌ساز کوچک یا قاشق اندازه‌گیری استفاده کنید. خمیر را قاشق قاشق بردارید و با فاصله روی دیس یا سینی بچینید. برای کثیف نشدن ظرف می‌توانید روی آن کاغذروغنی بکشید. سپس روی هرکدام از اسکوپ‌های خمیر کمی با دست فشار بدهید تا سطح آن صاف شود و به شکل مرسوم فلافل در بیاید.
تابه‌ای را روی شعله بگذارید و مقداری روغن گیاهی در آن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد به آرامی فلافل‌ها را داخل آن بچینید. هر طرف را ۲-۳دقیقه سرخ کنید تا آماده شود. سطح فلافل چغندر باید ترد و برشته و داخل آن باید نرم باشد.
فلافل چغندر را با سس انبه یا با هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی