[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۶۸۴
  • دوره جدید

چیزکیک نوتلا بدون پخت، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 12نفر
بیسکویت اوریو: 1بسته 137گرمی
کره: 45گرم
پنیر خامه‌ای: 250گرم
شکلات نوتلا: 240گرم
خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
پودر قند: یک دوم پیمانه
عصاره وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
شکلات نوتلا: یک سوم پیمانه
خامه پرچرب: سه چهارم پیمانه
شکر: 2قاشق غذاخوری
 
چیزکیک نوتلا نیازی به پختن ندارد و لایه زیری آن از مخلوط بیسکویت اوریو و کره تهیه می‌شود. بعد از آن یک کرم پنیری با طعم نوتلای خوشمزه و در آخر هم خامه و شکلات چیزکیک نوتلا را کامل می‌کند. چیز کیک نوتلا در اصل فقط به ۶ماده احتیاج دارد: بیسکویت، کره، خامه و پودر قند. چیز کیک نوتلا برای تابستان عالی است، چون نیازی به روشن کردن فر ندارد و خنک سرو می‌شود. چیزکیک نوتلا را می‌توانید در کاسه‌های یک نفره هم اندازه یا در قالب کاپ کیک تهیه کنید.

 

طرز تهیه
یک قالب کاپ کیک ۱۲عددی را آماده کنید و داخل آن کپسول کاغذی قرار دهید. بیسکویت‌های اوریو را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا کاملاً پودر شوند. لازم نیست کرم وسط بیسکویت‌ها را جدا کنید. در ضمن می‌توانید به جای استفاده از غذاساز، بیسکویت‌های اوریو را داخل کیسه زیپ‌کیپ بریزید و با گوشت‌کوب یا ورنه خوب بکوبید.
کره را بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود. سپس آن را روی بیسکویت پودر شده بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را بین کاپ‌ها تقسیم کنید و روی هر کدام با دست یا با کف لیوان فشار دهید تا خمیر فشرده شده و سطح آن کاملاً صاف شود.
پنیر خامه‌ای را در کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم شود. سپس پودر قند، شکلات نوتلا و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. خامه پر چرب را هم اضافه کنید ۲-۳دقیقه بزنید تا خوب فرم بگیرد.
حال کرم پنیری را به طور مساوی بین کاپ‌ها تقسیم کنید و روی بیسکویت‌ها بریزید. سطح کرم را صاف کنید و قالب کاپ کیک را در یخچال قرار دهید تا چیزکیک‌ها سفت شوند (حداقل سه ساعت).
برای تهیه روکش چیز کیک، خامه را با همزن بزنید تا شروع به فرم گرفتن کند. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس آن را به قیف منتقل کنید و روی چیزکیک‌ها بریزید. شکلات نوتلا را داخل زیپ کیپ بریزید. در آن را ببندید و ۱۵ثانیه در مایکروفر قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، گوشه کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و آن را روی چیزکیک‌ها بریزید. می‌توانید از سس شکلات آماده هم برای این مرحله استفاده کنید. چیز کیک‌ها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند و سپس آن‌ها را سرو کنید.
 
نکته: اگر عجله دارید می‌توانید چیزکیک‌ها را به جای یخچال نیم ساعت در فریزر قرار دهید. کیک‌ها باید کاملاً سرد شوند تا کاغذ به راحتی از آن‌ها جدا شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی